LENNIK - Christoff zet Square Café in vuur en vlam

C21

LENNIK - Christoff zet Square Café in vuur en vlam

Editiepajot_lennik_square_cafe_foto_joachim_meert
Christoff zong er de pannen van het dak met de ene nummer 1 hit na de andere. - Foto's Joachim Meert.
 
Editiepajot_lennik_square_cafe_foto_joachim_meert__2_
Editiepajot_lennik_square_cafe_foto_joachim_meert__3_
Editiepajot_lennik_square_cafe_foto_joachim_meert__1_
 

Vrijdag organiseerde Square Café, het bekende dans- en evenementencafé op de Markt in Sint-Kwintens-Lennik, haar jaarlijkse Laurent-Perrier Night. Als leuk extraatje werd dit jaar gekozen voor een optreden van dè schlagerzanger van het moment, niemand minder dan onze Vlaamse zanger Christoff.

Christoff volgde hiermee gasten als Paul Michiels, Sandrine, Wouter en Paul Severs op. En de afwezigen hadden die avond meer dan ongelijk. Christoff zong er de pannen van het dak met de ene nummer 1 hit na de andere.

Zo opende Christoff de feestavond met "Een Ster", waarna hij de polonaise inzette op hits als "Eenmaal komt voor jou die dag", "Blauwe ogen" en zijn nieuwste single "In 100.000 jaren". Afsluiten deed hij uiteraard met zijn populairste hit "7 Zonden", wat ook duidelijk te merken was op de dansvloer. En als kers op de kaart had hij al deze hits nog eens aan elkaar geknoopt in zijn unieke "Hitmix".

Square Café ontplofte letterlijk en figuurlijk, waarmee het café de trend van de afgelopen maanden gewoon rustig verder zet. Square Café is weer helemaal terug, en zij die aanwezig waren zullen het geweten hebben. Bedankt Christoff voor deze onvergetelijke avond.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2009
Joren Dumont
Joachim Meert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief