LENNIK - Opnieuw een zomerkermis in het centrum van de gemeente

C21

LENNIK - Opnieuw een zomerkermis in het centrum van de gemeente

Editie_lennik_centrum_4__kopie_
Zomerkermis in Lennik.- Foto Marc Colpaert
 
Van vrijdag 13 augustus tot en met dinsdag 17 augustus vindt de zomerkermis opnieuw plaats in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik. Aansluitend op de wekelijkse markt op dinsdag 10 augustus start de plaatsing van de kermiskramen. Op dinsdag 17 augustus zal de wekelijkse markt, in functie van de zomerkermis, verhuisd worden naar de Albert Vanderkelenstraat.
 
Om de organisatie op een veilige en vlotte manier te laten verlopen worden volgende verkeersmaatregelen ingevoerd:
 
Stilstaan- en parkeerverbod wordt ingevoerd in de volgende straten:van dinsdag 10 augustus 12 uur tot woensdag 18 augustus 12 uur (zomerkermis): Markt Deel van Alfred Algoetstraat (parkeerplaatsen tussen Alfred Algoetstraat 2b en de Markt) van dinsdag 17 augustus 5.30 uur tot 14.30 uur (wekelijkse markt):
Albert Vanderkelenstraat Van vrijdag 13 augustus tot en met dinsdag 17 augustus telkens van 14 uur tot 0 uur worden volgende straten afgesloten tijdens de kermis:
 
Markt ter hoogte van het kruispunt met de Alfred Algoetstraat (N282) Borrekeitse ter hoogte van het kruispunt met de Markt. Op dinsdag 17 augustus wordt de Albert Vanderkelenstraat afgesloten van 7 uur tot 14 uur tijdens de wekelijkse markt.
 

Om dit evenement veilig te kunnen laten verlopen zijn de geldende coronamaatregelen van kracht. Bovendien geldt er ook een mondmaskerplicht tijdens de openingsuren van de zomerkermis en de wekelijkse markt. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 nov 2022

archief