WAMBEEK - Jogging ’t Hol Op gaat verder met nieuw bestuur

C21

WAMBEEK - Jogging ’t Hol Op gaat verder met nieuw bestuur

Editiepajot_ternat_joggingteam_kwb_wambeek__foto_ingezonden
(ingezonden foto)
 

’t Hol Op is al jaren een gevestigde waarde in de joggingwereld. Het evenement lokt jaarlijks op rij honderden deelnemers en is één van de grootste joggings uit de streek. Marcel Van Laere, voorzitter van deze bruisende club, vertelt:

“ Dit jaar werden we geconfronteerd met 4 bestuursleden van de 7 die na 15 jaar de fakkel wilden doorgeven. Gelukkig waren er nieuwe kandidaten, allen actief in onze joggingclub en enkele al met ervaring in het verenigingsleven. Met Petra Du Laing, Christine De Mey, Patrick Massagé, Johan De Wolf, Stefaan Platteau, Nicole Longin en mezelf is de continuïteit van de joggingclub en de jogging ’t Hol Op dus verzekerd en kunnen we er opnieuw volop voor gaan.”
Zo staat nu al vast dat de jogging ’t Hol Op volgend jaar wordt georganiseerd op zaterdag 1 juni 2013 met de vaste ingrediënten: de wandeltochten, de kinderlopen, de joggings met 2 afstanden en de prachtige prijzen. Meer hierover zal te lezen zijn op de vernieuwde website van www.Wambeekjogging.be vanaf februari 2013.
Deze jogging maakt tevens deel uit van het jogcriterium van de gemeente Ternat Alle informatie hierover vindt u op de website www.joggingsternat.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief