TERNAT - Begeleid én coronaproof sporten in openlucht? Het kan in Wambeek! Het unieke concept StrongBox opent de deuren op eerste locatie

TERNAT - Begeleid én coronaproof sporten in openlucht? Het kan in Wambeek! Het unieke concept StrongBox opent de deuren op eerste locatie

Img_1432
 

Nog meer dan voorheen, beseffen we dat bewegen in openlucht belangrijk is. In Wambeek (Ternat) opent het Belgische concept StrongBox maandag de deuren op zijn eerste locatie. Het concept is volledig nieuw en eenvoudig: een container wordt aan de buitenkant bekleed met tal van toestellen (monkey bars, klimtouw, sportraam …) om aan de slag te gaan voor originele en uitdagende workouts. De trainingen vinden plaats onder begeleiding van een coach. Geen oefeningen in krappe of muffe ruimtes, maar wel te midden de natuur. Goed voor lichaam en geest.

 

Jente De Weerdt, hoofdcoach van StrongBox in Wambeek, is al meer dan tien jaar actief in de fitnesswereld en al zes jaar als personal trainer. “Ik heb er enorm veel zin in. Sporten in buitenlucht vind ik persoonlijk zeer leuk en ook tijdens trainingen merk ik dat mensen meer genieten in openlucht. Ik wil iedereen een deugddoend uur bezorgen en laten genieten. Wat het niveau van de sporter ook is, we kunnen samen stapje voor stapje naar doelen toe werken” 

 

Sporten in groep

Bij StrongBox sport je in groep en altijd onder begeleiding van een coach. Een groep bestaat normaalgezien uit 12 personen, maar omwille van de coronamaatregelen wordt dit aantal momenteel op drie personen gelegd. “Wie nu dus komt sporten, geniet van dezelfde begeleiding en krijgt dus dat tikkeltje extra aandacht”, lacht hoofdcoach Jente De Weerdt. De groepen van 12 personen worden uiteraard de norm, zodra de regering de maatregelen voor buitensporten versoepelt. 

 

Sportieve site

StrongBox is gevestigd op ‘Outdoor Ternat’, de site die ook de voetbalterreinen van KFC Wambeek-Ternat en FC Dames Ternat bevat, en hiermee nog sterker inzet op sport. 

 

Abonnement overbodig

Je hoeft geen duur abonnement aan te schaffen als je bij StrongBox wilt sporten. Je komt wanneer het je past (na reservatie) en betaalt per beurt of je kiest voor een beurtenkaart. Sporten op je eigen ritme dus. 

 

www.strongbox.be 

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 19 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 13 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021
Guido Van Cauwelaert | 31 dec 2020
Guido Van Cauwelaert | 29 dec 2020

archief