Laatste artikels van Asse

ASSE - Hulp bij invullen van de personenbelasting

Editiepajot-asse-logo-gemeente

De federale overheidsdienst Financiën ondersteunt de inwoners bij het invullen van hun personenbelasting. Van dinsdag 22 mei tot en met donderdag 31 mei (niet op maandag 28 mei) kan de burger telkens van 08.30 tot 14.00 uur terecht in de raadzaal van het gemeentehuis voor advies en hulp bij de invulling van zijn personenbelasting.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 mei 2018
Sam Herremans
ep
 

ASSE - Goedkeuring Ruimtelijk Uitvoeringsplan Kerremans

Rup_kerremans_01
 

De gemeenteraad keurde het RUP Kerremans definitief goed op 26 maart 2018. De definitieve goedkeuring verscheen in het Staatsblad op 8 mei en gaat 15 dagen nadien, vanaf 23 mei, van kracht.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 mei 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

PIVO/VDAB-EXPERTISECENTRUM rijopleiding en verkeer geopend

Image001
Foto Ingezonden
 

 Eind 2016 sloten VDAB en PIVO een nieuwe overeenkomst om samen te werken aan meer verkeersveiligheidsopleidingen voor toekomstige beroepschauffeurs, hulp- en controlediensten en openbare besturen. In dit kader bouwden ze een loods op de PIVO-site om tot een kwaliteitsvol expertisecentrum voor rijopleidingen en verkeer, dat uitgerust is met hoogtechnologische middelen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 mei 2018
Marc Sluys
Foto ingezonden
 

Provinciale ontleningen stijgen met 8% Klanten zijn zeer tevreden

Afbeelding1_copy
foto Ingezonden
 

 2017 was voor de provinciale uitleendienst een succes. In de drie uitleenposten, Asse, Bekkevoort en Leuven, werden in totaal 5.412 ontleningen gedaan. Dat is een stijging met 8% ten opzichte van 2016. De grootste stijging, met 15%, werd genoteerd in de uitleenpost  van Bekkevoort.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 mei 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Zwerfvuilopruimactie ‘ASSE proper 2018’

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Aan de zwerfvuilopruimactie die plaatsvond op 16, 17 en 18 maart, namen 18 groepen deel: Natuurpunt vzw, Vl@sse, Jong NVA, Groenten Uit Zellik, Jong KWB Terheide, KWB Terheide, RCTAL, MOS Vijverbeek, Inloopcentrum Asse-Zellik, Wijkvereniging Zittert Fijne Buurt, Bekkerzeel (her)leeft , DDAT, Gezinsbond Relegem, KWB Krokegem, Jong CD&V, Leefbaar Zellik, Buurtcomité De Acht Wilgen, Oudervereniging K.A. Vijverbeek.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 mei 2018
Sam Herremans
ep
 

ASSE - Winnaar tekenwedstrijd

Winnaar_tekenwedstrijd
 

Er wordt volop werk gemaakt van de praktische uitwerking van de schoolvervoersplannen om de schoolomgevingen veiliger en kindvriendelijker te maken.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 mei 2018
Sam Herremans
ingezonden foto
 

HALLE- Drukke dagen bij mosselen Marchant

De_mosselen_worden_gesorteerd_volgens_grote
De mosselen worden gesorteerdn. (Foto Emile Devogeleer)
 

Het Zeeuwse mosselseizoen is begonnen, en hiermede ook de drukke dagen voor mosselen, vis, schaaldieren Marchant op de Bergensesteenweg 434 in Lembeek. Elke nacht rond 00.00 uur komt er een oplegger met verse mosselen vanuit Yerseke ( Zeeland Nederland ) de winkel in Lembeek bevoorraden. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 jul 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief