HALLE - Geen carnaval maar toch kleur in ‘t stad...

C21

HALLE - Geen carnaval maar toch kleur in ‘t stad...

Carnaval_actie_kopie
 

Geen carnaval maar toch kleur in ‘t stad...  
Met deze uitdaging gaan we beginnen om onze stad toch wat carnaval sfeer te laten uitstralen.  Het blijven rare tijden...  Deze periode zitten we normaal in de laatste rechte lijn naar het grootste feest van het jaar in Halle, Carnaval.  Geen Halle op losse schroeven, geen prinsenverkiezing, geen kindercarnaval. Maar ook lege pleinen zonder kermis en attracties, een Grote Markt waar geen podium zal staan en winkelstraten zonder verklede mensen.  
De enige maskers die we zullen zien zijn mondmaskers en daar moeten we het mee doen.  Natuurlijk zijn wij carnavalisten en willen we bewijzen dat we ook op een alternatieve manier kleur kunnen brengen in de Halse Stad en wijde omgeving.  

Wie een carnavalsvlag heeft hangt deze naar jaarlijkse gewoonte uit aan de gevel.  Wil je er nog bestellen? Dat kan via reservaties@halattraction.be aan de prijs van 25€/stuk.  Maar we willen een stapje verder gaan dit jaar.  We dagen jullie uit om van je gevel een “Grave Gevel” te maken.  Hoe je dat doet laten we volledig aan jullie over.  Zorg ervoor dat als iemand aan je gevel voorbij komt, hij er niet naast kan kijken dat het normaal de periode van carnaval is in Halle.  Kleur mag dus zeker niet ontbreken. Zie je het meer zitten in je voortuin of balkon ? Geen probleem.

Maak van jouw gevel een foto en post deze op je Facebook of instagram pagina en plaats er zeker volgende hachtags bij. #Carhal21 #GraveGevel  Vergeet zeker ook niet om de foto door te mailen naar Marcom@halattraction.be  Breng samen kleur in de stad, want sombere dagen hebben we al genoeg gehad...

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief