REGIO - Zennetoer 2020 uitgesteld

C21

REGIO - Zennetoer 2020 uitgesteld

Zennetoer_2021__1_
 

 

De tiende editie van Zennetoer zullen we even moeten uitstellen..

"Zennetoer gaat door, dat is zeker! Covid-19 speelt de organisatie ook parten en daarom hebben we beslist om de tiende en laatste editie uit te stellen. Niet getreurd, mocht je nog wat twijfelen om in te schrijven, dat kan nog via vi.be t.e.m. 14 februari 2021. Voor verdere concrete data houden we jullie nog op de hoogte! Hou zeker onze facebookpagina ‘Zennetoer’ en Instagram in het oog voor meer nieuws hierover.

Zennetoer is hét muziektraject van regio Pajottenland/Zennevallei. Het doel voor deze laatste editie is nog steeds om muziekgroepen een trapje hoger te krijgen in aanloop naar de finale. De juiste partners (zoals muzieklabo Noisegate/Rock ‘n’ Roll Highschool, Vi.be en Vormingscentrum Destelheide) helpen jeugddiensten, cultuur- en gemeenschapscentra uit de regio Pajottenland-Zennevallei om dit te realiseren.

 Graag willen we deze organisatie zo goed mogelijk volgens de juiste coronamaatregelen organiseren zodat alles veilig kan verlopen. We moeten hierin correct en realistisch zijn. We annuleren het traject daarom niet, maar stellen het uit zodat we in alle schoonheid en met een knaller van formaat kunnen eindigen.

 Zennetoer groeide de laatste jaren uit tot een kwaliteitsmerk voor jong talent. Deelnemers uit vorige edities slaagden erin zichzelf op de muzikale kaart te plaatsen: optredens op Dour, Pukkelpop, De Nieuwe Lichting, Humo’s Rock Rally… Stuk voor stuk zette de finalisten glansprestaties neer om ook buiten de provincie- en zelfs landsgrenzen menig hart te veroveren.

 Ben je benieuwd naar het verloop van de wedstrijd? Volg ons zeker via Facebook en Instagram!" aldus de organisatoren.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2021
Marc Colpaert/Marc Sluys | 30 jun 2021

archief