REGIO - Thuishulporganisatie Pajottenlands Centrum groeit

C21

REGIO - Thuishulporganisatie Pajottenlands Centrum groeit

Pajottenlandscentrum-team-20210907_113216_resized
 
Pajcentrum-promocampagne-20210818_142305
 

Het Pajottenlands Centrum, de onafhankelijke thuishulporganisatie, bruist van activiteit en groeit.  Op de zetel in Lennik werd het team deze maand nog versterkt door een bijkomende sociaal assistente.

 

De regionale dienst biedt hulp aan huis bij bejaarden, zieken, alsook bij jonge gezinnen, alleenstaanden…

 

Ann Malfroot, een van de coördinatoren :  “Mensen kunnen bij ons terecht voor zowel hulp op huishoudelijk vlak als poetshulp (met of zonder dienstencheques). Onze verzorgenden, poets- en huishoudhulpen gaan bij de mensen thuis ondersteuning bieden, voor korte of langere periode, en voor een sociaal acceptabele prijs.

Onze dienst is actief in een groot gebied van Alsemberg tot Zellik en van Anderlecht of Herne tot Ninove”.

 

Hulp op (mensen)maat

De vzw wil nog meer mensen bereiken en heeft een publiciteitscampagne lopen onder het motto "Zorg op maat". Want: “dit vinden we juist belangrijk bij het Pajottenlands Centrum en bij de cliënten : de menselijke aanpak, op maat van de persoon/personen die een helpende hand en steun kunnen gebruiken. Na een eerste contact met de dienst komen we op huisbezoek waarbij de uit te voeren taken, de prijs, het aantal uren hulpverlening en de start- en einddatum worden besproken”.

 

Het Pajottenlands Centrum zal nog nieuw personeel (verzorgenden en poetshulpen) aanwerven. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een sociale en nuttige job in de streek.

 

Wie een helpende hand kan gebruiken, kan gerust contact opnemen (tel:02/5320959), info@pajottenlandscentrum.be of www.pajottenlandscentrum.be  Het Pajottenlands Centrum heeft een sterk team klaarstaan.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
PenZine | 17 nov 2021

archief