REGIO - Wil je op een originele manier humor beleven ga dan naar het ING Art Center

C21

REGIO - Wil je op een originele manier humor beleven ga dan naar het ING Art Center

Unnamed
 
Wil je op een originele manier kennismaken met het thema humor? , ga dan zeker eens een kijkje nemen in het ING Art Center op het Koningsplein 6 in 1000 Brussel(Op 200 meter van het Koninklijk Paleis).Dompel je onder in lachsessies, concerten, of meer tijdens onze nocturnes op vrijdag.
 
Het ING Art Center opent zijn deuren voor Hahaha en loopt van 15 september 2021 tot 16 januari 2022 .Het gaat hier over een unieke samenwerking tussen het Centre Pompidou, KANAL-Centre Pompidou en ING België, men gaat dieper in op de rol van humor tijdens artistieke revoluties vanaf het einde van de 19e eeuw tot vandaag. Van de Great Zwanz Exhibition (1885) tot het dadaïsme, van het ezeltje 'Lolo' tot de readymades van Marcel Duchamp, van Man Ray tot Marcel Broodthaers, van de zingende John Baldessari tot de speelse werken van Wim Delvoye: Hahaha neemt humor serieus!
 
Hahahagenda!
 
Tijdens onze nocturnes op vrijdag, dompel je onder in lachsessies, concerten… om op een originele manier met het thema "humor" kennis te maken. Mis niets en check het regelmatig bijgewerkte programma op ing.be/kunst.
 
Ook voor de jongere bezoekers
 
Verscheidene hulpmiddelen en activiteiten laten onze jongere bezoekers deze tentoonstelling ontdekken op een interactieve en leuke manier! Een bezoekersgids met een educatief spelletjesgedeelte (6-12 jaar), Een pedagogisch dossier (12-18 jaar), Familiebezoeken (6-12 jaar)
4 workshops voor kinderen, georganiseerd door Art@School (6-12 jaar)
 

 Geïnteresseerd? 

Als ING-klant krijg je 50% korting op je toegangstickets! 

ING Art Center

Kunstberg 

Koningsplein 6

B-1000 Brussel

Gelieve uw tickets ook vooraf te reserveren en te betalen via : ing.be/kunst < Hahahagenda

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief