REGIO - Garage Geeraerts start met E-bikes van Jools

C21

REGIO - Garage Geeraerts start met E-bikes van Jools

Foto_jools_toonzaal
 
Foto_hersteldienst

De Zero-e-shop van Garage Geeraerts in Lennik wordt vanaf 1 december uitgebreid met elektrische fietsen van het merk Jools. Dit Belgisch merk werd in 2015 opgericht door ex-profvoetballer Marc Hendrikx. Jools staat voor comfort en veiligheid in een hedendaags design. Dankzij de beste motoren op de markt is zorgeloos rijden gegarandeerd en dat aan een betaalbare prijs. In hun gamma beschikt Jools over stadsfietsen, mountainbike, trekking en plooifietsen. Een overzicht van alle modellen en prijzen is terug te vinden op www.zero-e-shop.be. Team Geeraerts zorgt ook goed voor uw fiets na de verkoop met een eigen hersteldienst, weliswaar exclusief voor hun eigen klanten en merken.

 

In december is er een éénmalige lanceringskorting van 200 € op elke nieuwe Jools-bestelling. Wees er snel bij want deze actie eindigt op 31/12/2021 en wordt niet verlengd.

 

Deze stap is voor team Geeraerts een logische verderzetting in hun aanbod van elektrische mobiliteit. In 2018 werd er reeds gestart met elektrische bromfietsen en motorfietsen als verdeler in de streek voor de merken Niu, Super Soco, Sur-Ron, Kumpan en Horwin.

 

Naast dit uitgebreid gamma aan elektrische tweewielers kan u bij Ford Geeraerts natuurlijk ook terecht voor de volledig elektrische Mustang Mach E. Deze SUV biedt een rijbereik van maar liefst 610 km. Meer info op www.geeraerts.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief