Wat moet er op een bieretiket vermeld worden?

C21

Wat moet er op een bieretiket vermeld worden?

Scherm__afbeelding_2023-07-01_om_13
 

Wat moet er op een bieretiket vermeld worden? Dit is de vraag die EBCU nu vraagt aan elke bierliefhebber in aangesloten bij de Europese bierverenigingen.
Wil jij ook te kennen geven wat je op een etiket vermeld wil zien. Dan is het nu tijd om de enquête in te vullen. De deelname is volledig anoniem, het mailadres dat bovenaan vermeld wordt wordt niet mee doorgestuurd met de resultaten van de enquête.
Dit is het oorspronkelijke bericht van EBCU:
De European Beer Consumers Union (EBCU) is verheugd om de lancering aan te kondigen van een nieuwe enquête gericht op het verzamelen van de inzichten van bierconsumenten in heel Europa. Onze missie is om beter te begrijpen welke informatie consumenten van vitaal belang vinden op bieretiketten. De verzamelde gegevens zullen helpen om vorm te geven aan de manier waarop we industriële partners zoals Brewers of Europe ondersteunen en ook juridische en politieke autoriteiten helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen bij het maken van wetgeving met betrekking tot bieretikettering. Omdat we ernaar streven om de verschillende opvattingen van bierliefhebbers in heel Europa nauwkeurig vast te leggen, is de enquête beschikbaar gesteld in 12 verschillende talen, wat onze toewijding aan inclusiviteit aantoont. Het duurt slechts ongeveer 5 minuten om te voltooien, maar de impact van deze paar minuten zal ver en breed reiken. EBCU kijkt ernaar uit om de bevindingen van deze enquête te delen tijdens onze jaarlijkse receptie in Brussel op 28 september, en vervolgens op onze website en via onze sociale mediakanalen. Bij voorbaat dank voor uw deelname en bijdrage aan de evolutie van bieretikettering in Europa.
e kan volgende link gebruiken ttps://www.ebcu.org/survey-on-beer-labeling/  op de EBCU website. Onderaan deze pagina staan de links naar de enquête voor de verschillende talen, onder andere ook het Nederlands (als derde taal in het rijtje).
 
Met veel dank en stel het niet uit, is maar beschikbaar tot 13/8/2023.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 19 apr 2024
Marc Sluys | 14 apr 2024

archief