‘Spoticar Direct’: een innovatief aanbod tweedehandswagens online

C21

‘Spoticar Direct’: een innovatief aanbod tweedehandswagens online

Spoticar_fr-646db47f5a4e3
 

Spoticar, het grootste Europese netwerk voor de verkoop van tweedehandswagens, innoveert opnieuw door zijn klanten een exclusieve online service aan te bieden: meer keuze en evenveel persoonlijke ondersteuning zoals steeds.

Spoticar breidt zijn product- en dienstenaanbod uit en zal op zijn spoticar.be website wagens aanbieden die rechtstreeks afkomstig zijn van de constructeur, Stellantis, en die volgens strenge normen zijn voorbereid in zijn herconditioneringscentrum in Hordain (Frankrijk).

De kern van Spoticar's strategie is dat klanten toegang krijgen tot een bredere waaier aan voertuigen, met de mogelijkheid om wagens aan te schaffen die ze misschien niet dicht bij huis hadden kunnen vinden. Ze worden tijdens hun hele phygital journey ondersteund, van het speciale callcenter tot de overdracht door de experts van het Spoticar verkooppunt van hun keuze. 

Spoticar, het netwerk voor tweedehands-wagens van de merken Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep en Abarth, innoveert opnieuw op het vlak van dienstverlening met nieuwe financieringsaanbiedingen zoals leasing op lange termijn van tweedehandswagens en sinds kort ook de mogelijkheid tot cash buy-backs. Vanaf 1 juli is Spoticar Direct beschikbaar in België.

Het gaat om een nieuw, exclusief gamma voertuigen dat rechtstreeks bij Spoticar.be verkrijgbaar is, als aanvulling op de wagens die bij het netwerk in België verkrijgbaar zijn. De aangeboden modellen zullen afkomstig zijn van het herconditioneringscentrum in Hordain (Frankrijk) en zullen voldoen aan de zeer strenge normen die al strikt worden toegepast in de 100 verkooppunten van het Spoticar-netwerk.

Met ‘Spoticar Direct’ krijgen klanten rechtstreeks toegang tot een groter aanbod aan voertuigen dan wat anders beschikbaar zou zijn in hun buurt. Ze kunnen hun auto dan ophalen bij het verkooppunt van hun keuze, zonder extra transportkosten.

Het klanttraject staat centraal bij Spoticar. Tijdens hun online parcours kunnen kopers profiteren van het advies van een callcenter, dat hen helpt bij het maken van hun keuze. De laatste fasen van het aankoopproces, zoals betaling en levering, worden uitgevoerd bij het door de klant gekozen verkooppunt. De experts van het netwerk zullen verantwoordelijk zijn voor de overhandiging van het voertuig, een cruciaal moment voor Spoticar. 

Wanneer een testrit niet beschikbaar is voor aankoop, hebben klanten bovendien 10 dagen na aankoop de tijd om van idee te veranderen en hun geld terug te krijgen als het model niet bevalt.

"Met 'Spoticar Direct' kunnen we nu een phygital parcours aanbieden dat een nog breder aanbod van tweedehandswagens beschikbaar maakt in heel België, gebruik makend van ons Spoticar netwerk. Innoveren betekent ook dat we het leiderschap van Spoticar kunnen blijven versterken," legt Patrick Broes, Director Pre-owned vehicles Stellantis Belux, uit.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 19 apr 2024
Marc Sluys | 14 apr 2024

archief