Schatten van Vlieg is terug in het Pajottenland!

C21

Schatten van Vlieg is terug in het Pajottenland!

2024_programmaboekje_svv
 
Vlieg verstopt deze zomer meer dan 300 schatten op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel. Ook Jeugdregio Pajottenland engageert zich opnieuw om tussen 1 juli en 31 augustus zes familiewandelingen te organiseren, waarbij kinderen mogen proeven van de wereld.
 
Met het hele gezin op stap! 
De zomervakantie is de ideale periode om tijd met familie door te brengen. Vlieg moedigt met Schatten van Vlieg gezinnen met kinderen aan om er samen op uit te trekken en een leuk en actief familiemoment te  beleven. Ook in het Pajottenland verstopt Vlieg deze zomer weer zes schatkisten langs adembenemende routes!
 
Proef jij wat ik proef?
Dit jaar is het thema ‘Proef jij wat ik proef?’. Dit vormt echter een hele uitdaging voor zoektochten die 2 maanden lang buiten in de natuur plaatsvinden. Daarom geven we er in het Pajottenland een eigen draai aan en proeven we van de wereld. Onze zes schattenzoektochten zijn stuk voor stuk ontdekkingstochten met opdrachten en spelletjes  waarbij je telkens een ander land beter leert kennen.
Onze trouwe partners, Huis van het Kind Pajottenland en de Intergemeentelijke Preventiedienst Gezondheid Pajottenland, zijn dit jaar ook weer van de partij. 
 
De Schat van Vlieg in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen
Het programmaboekje met alle routes is verkrijgbaar:
- op papier: in elke gemeente (jeugddienst, dienst vrije tijd, bibliotheek of toeristische 
dienst)
- digitaal: op de gemeentelijke websites en op www.jeugdregiopajottenland.be
Na elke zoektocht belonen we de schattenjagers met een leuke cadeautje naar keuze. Er zijn extra cadeaus te scoren voor wie drie of zes wandelingen doet.
 
Nieuw in 2024: Vlieg-Bingo
Elk jaar proberen we iets nieuws toe te voegen aan onze wandelzoektochten. Dit jaar is dat de Vlieg-Bingo. In ons programmaboekje vind je dertien zomerse Vliegen. Twaalf daarvan kom je tegen tijdens onze zes zoektochten – telkens twee per gemeente. Wie alle wandelingen doet, ontdekt dus de ontbrekende dertiende Vlieg.
Kan jij ons zeggen welke Vlieg dit is?  Dan krijg je van ons een superleuk en exclusief pretpakket. Vlieg er dus snel in en hou je ogen goed open tijdens het wandelen, zodat je alle vliegen vangt.
 
Praktische informatie
Schatten van Vlieg in het Pajottenland
van 1 juli tot en met 31 augustus in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 jun 2024
Marc Sluys | 04 jun 2024

archief