Kris De Smet brengt De Nieuwe Snaar tot leven tijdens een pakkende vertelling!

C21

Kris De Smet brengt De Nieuwe Snaar tot leven tijdens een pakkende vertelling!

Lage_resolutie_lezing_kris_de_smet__c__renaat_van_hee
Ingezonden foto
 

2014 zal het jaar zijn waarin De Nieuwe Snaar een punt zette achter hun succesverhaal: eind april treden de 4 heren voor een allerlaatste keer op en sluiten daarmee een periode af die 44 jaar omvatte. Kris De Smet maakte alles van op de eerste rij mee als medeoprichter van de groep en schreef er een lijvig boek over dat in 2011 verscheen in de aanloop naar de laatste tournee ‘Koñec’:‘Het verhaal van De Nieuwe Snaar’.

Op donderdag 3 april zal Kris De Smet in het Koetshuis sappige verhalen en anekdotes opdissen uit het rijke tourneeleven van de groep. Bovendien illustreert hij dit alles met een aantal beelden en acts uit het onuitputtelijke repertoire dat in al die jaren werd opgebouwd. Heeft u een vraag die u al jaren wil stellen aan een gepokte en gemazelde Snaar, dan krijgt u die mogelijkheid er gratis bovenop!
Mis deze kans niet om voor een laatste keer nog eenmaal te mogen genieten van de sfeer en de kracht die De Nieuwe Snaar al die jaren in menig CC ten berde mocht brengen!
 
‘Het verhaal van De Nieuwe Snaar’ door Kris De Smet gaat door op donderdag 3 april om 20 uur in het Koetshuis. Tickets kosten € 10 zijn te verkrijgen bij CC De Abdij, Abdijstraat 10 in Geraardsbergen, of op het nummer 054/ 43 72 61.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief