NOT met 'Circus op stelten'

C21

NOT met 'Circus op stelten'

Digitale_uitnodiging__3_
 

Het Nieuw Ophasselts Toneel is opgericht in 1987. Doorheen de jaren bracht NOT stukken met een lach en een traan, een afwisseling van luchtige komedies en stukken met een eerder ernstige inhoud. NOT is een toneelvereniging die verder kijkt dan de grenzen van het eigen dorp. Ze willen onze bijdrage leveren aan het uitdragen van Cultuur op zijn breedst…

Het Nieuw Ophasselts Toneel brengt zijn voorstelling steeds in zaal De Garve, die voor de opvoeringen omgevormd wordt tot een gezellige theaterzaal. 

De bloeiende vereniging wil af en toe eens een heuse uitdaging en ging hiervoor de voorbije jaren reeds 2 keer ‘buiten huis’. Voor het 20-jarig bestaan (2007) trok NOT naar het Arjaantheater (Geraardsbergen) voor de NOT-revue, een compilatie van stukken uit de aflopen 20 jaar met maar liefst 34 spelers. In 2010 stak NOT letterlijk ‘de straat over’ en speelde in de parochiekerk van Ophasselt het passiespel ‘Jeruzalem, mijn gesel en verlossing’ met 40 acteurs!
‘Circus op stelten’
Ook in 2014 kiest NOT voor een heuse uitdaging. Op 12, 13, 19 en 20 september 2014 brengen ze ‘Circus op stelten’ in een echte circustent. Hiervoor heeft NOT opnieuw een spelersgroep van een 40-tal mensen op de been gebracht. Voor de technische ploeg is dit evenement een hele klus. Zij kunnen niet terugvallen op de gebruikelijke technische zaken. Dankzij de uitleendienst van de provincie Oost-Vlaanderen kunnen zij beroep doen op veel andere technische snufjes. Bovendien zorgen de leden, samen met leerlingen van het KA in Geraardsbergen, voor de bewaking van de tent gedurende 2 weken!
‘Circus op stelten’ is geschreven door Fons Vinck. NOT koos Stijn De Wolf als regisseur. Stijn herschreef het stuk zodat de inhoud voor jong en oud leuk is. Deze jonge ambitieuse regisseur heeft al een mooi palmares opgebouwd, o.a. bij Cirque du Soleil en verscheidene musicals.
Wat mag u nu eigenlijk verwachten van dit stuk? Wat wil het Nieuw Ophasselts Toneel u bieden?
Een mega-toneelspektakel, met als rode draad een circusvoorstelling die een beetje uit de hand loopt… met echte circusacts, live muziek, maar vooral veel leute en plezier voor klein en groot! Een aantal leden gaan hiervoor naar de circusschool en we doen beroep op de muzikale talenten van onze leden en dorpsgenoten.
NOT slaan hun Picolini circustenten op in Ophasselt, op de parking van Feestzaal De Kat: een unieke locatie! De voorstellingen vinde plaats op vrijdagen 12 en 19 september om 20u – zaterdag 13 september om 17 u en zaterdag 20 september om 20u.Kom zeker een kijkje nemen…! Laat u meevoeren door het enthousiasme van onze spelers en beleef een ontspannende, leuke avond!
Inkomprijs : 8 euro (kinderen krijgen 4 euro terugbetaald aan de kassa)
Reservaties: Reserveren kan via not-online.be                                                                                      
Of via 0476/02 58 02 (tussen 18u30 en 21u) of bij bij de NOT - leden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief