WAARBEKE Herleeft! met 16e editie van dorpsfeest

C21

WAARBEKE Herleeft! met 16e editie van dorpsfeest

Dsc09709
Foto: © Jimmy Godaert
 

Het dorpsfeest Waarbeke Herleeft! is op zaterdag 11 en zondag 12 juli  aan zijn zestiende editie toe. Wat begon als poging om de dorpelingen samen te brengen, groeide uit tot een tweedaags sociaal treffen. Het feestcomité stellen opnieuw een goed gevuld tweedaags programma samen met vaste ingrediënten.

Zo was is  op zaterdag  om 16.30u een kinderjogging gevolgd door een loopwedstrijd, die in feite een eerbetoon is  aan Herman Mignon, de Waarbeekse loper die ooit deelnam aan de Olympische Spelen.  Deze loopkoers gaat van start om 17.00u en de deelnemers kunnen kiezen tussen een parcours van 4 , 8 of 12 km. Om 19.00u gaat dan de vinkenzetting van start. Aansluitend kan men, in de tent die opgesteld staat achter de kerk,  op de dansvloer de benen strekken tijdens  de Waarbeekse Foute Party met D.J. Danny. En is er ook een  ambiance optreden met Nicky Jones.

Zondag start eveneens sportief met een wandeltocht met afstanden van 7, 12 of 18 km . Daarna is het genieten  van de traditionele barbecue. Voor de kleinsten begint  om 14.00u een leuke namiddag met clown Pleks. De dag wordt afgesloten met optredens  van Nadien waren er  optredens van Jason Bradley,  Nico, Bart uit Gooik en als kers op de taart komen Nicole en Hugo het podium vervoegen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief