Hart boven Hard GERAARDSBERGEN

C21

Hart boven Hard GERAARDSBERGEN

Editiepajot_ingezonden_de_hartelijke_start_van_hbh_geraardsbergen4
 

Op 29 maart stapten 20.000 mensen in de regen door Brussel. Deze ‘grote parade’ werd georganiseerd door de burgerbeweging ‘Hart boven Hard’. Verschillende personen en verenigingen stellen steeds meer vast dat het fout gaat met de grote sociale en ecologische uitdagingen hier en in de totale wereld. Zij formuleerden tien hartenwensen rond de rechtvaardige verdeling van rijkdom, rond belastingen, groeiende armoede, leefbare buurten, werkbaar werk, diversiteit in de samenleving, gebrek aan duurzame klimaatvriendelijke aanpak, democratie en nog meer punten. 

 

Na deze parade ontstonden steeds meer lokale en geëngageerde groepen. Zij willen nadenken en vooral werken aan deze rechtvaardige, multiculturele en ecologische toekomst. Er kan niet langer tijd en energie verloren gaan!

 

In Geraardsbergen zetten vier voortrekkers (Tom, Wim, Sammy, Lander) al de eerste stappen om een krachtige groep uit te bouwen. 

 

Zaterdag 29 augustus om 14 uur is de echte hartelijke en definitieve start van Hart boven Hard Geraardsbergen voorzien in ‘De Spiraal’, Zakkaai 27. Een van de medeoprichters van Hart boven Hard, Hugo Franssen, komt er de burgerbeweging voorstellen en wil graag de gestelde vragen beantwoorden. Iedereen die een hartelijk en toekomstgericht Geraardsbergen en een hartelijke wereld wil, is zeer welkom!

 

Meer informatie: www.hartbovenhard.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief