GERAARDSBERGEN - Kom naar de tasting met Maarten De Rycker in The Preacher

C21

GERAARDSBERGEN - Kom naar de tasting met Maarten De Rycker in The Preacher

A_geraardsbergen_whisky_1
 

 Wie verzot is op whisky wel dan moet je zeker eens naar de tasting komen met Maarten De Rycker in The Preacher op de Markt in Geraardsbergen. Dit gaat door op vrijdag 8 december om 20 uur. Schrijf u nu zeker in want straks ben je misschien wel te laat. Als 'kersverse' twintiger' heeft uw favoriete whiskyclub Glen Tanera alweer de eer en het genoegen om jullie uit te nodigen voor een volgend hoofdstuk in ons gezamenlijk whiskyverhaal. Uiteraard heeft u allang begrepen dat niets ons ervan weerhoudt om de lat alsmaar hoger te leggen. Zo trekken wij andermaal alle registers open om u een selectie drams te presenteren die ervoor zullen zorgen dat ook deze tasting in onze geschiedenisboeken zal worden genoteerd als exclusief evenement !

 
Als wij u daarbovenop nog bevestigen dat Maarten De Rycker (van 'The Nectar') himself deze tasting in goede banen zal leiden, dan bent u ongetwijfeld overtuigd van het succesverhaal dat wij samen met jullie op vrijdag 8 december willen schrijven. Het enige wat jullie te doen staat om erbij te kunnen zijn, is vliegensvlug inschrijven, om te weten te komen op welke hoogst smaakvolle wijze het verhaal van deze degustatie afloopt. Want - inderdaad - opgelet ! Gezien het overdonderende succes van onze jongste degustaties, hebben onze leden ook voor dit evenement een week 'voorinschrijfrecht' gekregen. Wat concreet betekent dat er nog slechts vijf plaatsen beschikbaar zijn. Voor de snelle 'toehappers' dus, volgens het principe 'first come, first served' ;-)
 
Schrijf dus vliegensvlug €35 (leden) of €50 (niet-leden) over op onze Glen Tanera-rekening BE92 9796 2284 8523 met als mededeling "naam - tasting 08/12/2023". Per kerende ontvangt u bevestiging of u al dan niet nog bij de gelukkigen bent. Het spreekt voor zich dat we u, indien u net te laat zou zijn, het geld onmiddellijk terugstorten.
 
Sla de sombere herfstverhalen over en zorg samen met Glen Tanera voor een opgewekt en hoogstaand hoofdstuk !
 
Samengevat: Vrijdag 8 december om 20u - Whisky Tasting met Maarten De Rycker @Cultuurcafé The Preacher (Markt Geraardsbergen) - Leden : €35 / Niet-leden : €50
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024
Jimmy GODAERT | 24 feb 2024

archief