DILBEEK - Werken aan sportinfrastructuur

C21

DILBEEK - Werken aan sportinfrastructuur

Valmat

Nieuwe valmat hoogspringen  

 Er komt een nieuwe valmat hoogspringen voor het sportcomplex Roelandsveld. Er werden drie firma’s aangeschreven. De firma Amo Sport uit Vlierzele had de laagste offerte voor een hoogspringmat van 600 x 300 x (60 + 7 cm) voor de prijs van 5.274,39 euro, btw inbegrepen.
 
 
Vermits de vernieuwing van het toplaag van de atletiekpiste in de strategische meerjarenplanning ingeschreven staat voor 2009, is het noodzakelijk om dit jaar nog een natreiniging uit te voeren. Er werden verschillende firma’s aangeschreven. De bvba Hebbelinck bvba diende de laagste prijs in en werkt met de voorgeschreven machines en heeft de reiniging vorig jaar zeer deskundig uitgevoerd. De kostprijs voor de natreiniging bedraagt 3.865 euro, btw inbegrepen.
 
 
Voor de jaarlijkse heraanleg van de voetbalvelden moet ook in 2008 een geraamde hoeveelheid van 2.250 kg sportgraszaad aangekocht worden: een mengeling van 75 % Engels Raaigras en 25 % Veldbeemdgras. De opdracht werd toegewezen via de onderhandelingsprocedure aan de firma Van der Voorde uit Schepdaal tegen de prijs van € 2,3 kg voor het aangeboden mengsel en de vermoedelijke hoeveelheid: 2.250 kg of € 5.175 + 6% btw.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief