Satellietpolikliniek UZ BRUSSEL in DILBEEK breidt uit

C21

Satellietpolikliniek UZ BRUSSEL in DILBEEK breidt uit

Editiepajot_universitair_ziekenhuis_brussel_dilbeek

Reeds 700 nieuwe patiënten geregistreerd sinds opstart 6 maanden geleden. De cijfers liegen er niet om: menig streekbewoner heeft inmiddels (meestal via de huisarts) de weg gevonden naar de accommodatie op de Ninoofsesteenweg 132 te Dilbeek, waar de satellietpolikliniek van het UZ Brussel is gevestigd. Dit heeft uiteraard ook een positieve weerslag op de bemanning ervan.

In de helft van 2008 gestart met zo'n 15 specialisten en dus even zoveel consultaties, is dit lijstje inmiddels reeds uitgebreid tot 30 artsen en disciplines. De laatst bijgekomen specialisaties zijn kinderurologie, buikwandheelkunde, obesitaschirurgie en gastro-enterologie. Vanaf 1 februari zal er op vraag van de huisartsen ook een psychiater kunnen worden geconsulteerd. Het volledig overzicht van de vandaag beschikbare consultaties in Dilbeek kan bekeken worden via www.uzbrussel.be  (rubriek 'patiënt').

De meest geboekte consultaties tot dusver blijken plastische heelkunde, orthopedie en vaatheelkunde te zijn. De vragen van de patiënten zijn evenwel zeer divers en er wordt dan ook overwogen om naar de toekomst toe het aanbod nog verder uit te breiden. In dat geval zal de polikliniek dan naar alle waarschijnlijkheid ook overdag meer open zijn. Nu is dat enkel van 17 tot 22 uur op werkdagen en van 9 tot 12 uur op zaterdag. Een afspraak vastleggen kan tijdens deze openingsuren op 02 477 60 95.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief