DILBEEK - Seizoensopening Westrand: dansen, feesten, cocktails

C21

DILBEEK - Seizoensopening Westrand: dansen, feesten, cocktails

Banner_openingsfeest_2
 

Op vrijdag 21 september start het nieuwe seizoen in Westrand. Maak je op voor een groot feest in indian summerthema. Een avond vol live-muziek, heerlijke cocktails en zwoele vibes.

 

Nog één keer met je beide voeten in de zomer. Het gevoel van cocktails, blote benen en zonnecrème smeren. Een groot dansfeest in indian summerthema. Met live-band Chris&Charlie, een moeder en dochter met liefde voor de Jamaican Soul, het onvoorspelbare maar immens dansbare Radio Martiko en Lara Chedraoui de frontvrouw van het immens goede Intergalactic Lovers brengt een redelijk exclusieve DJ-set voor dit openingsfeest. Westrand zorgt voor de drankjes en hapjes in zomerse sferen.

 

Vooraf kan je in de theaterzaal luisteren naar klassiekers van Lieven Tavernier, Mich Walschaerts en Neeka, door een bruisende wervelwind van kopers, hout, snaren, opgespannen trommelvellen en gezangen. De fanfare van honger en dorst, De eerste sneeuw, Zoogdier, … Het jonge klassieke orkest Room 13 Orchestra onder leiding van Yves Meerschaert geeft zijn eigen draai aan de tijdloze nummers van de centrale gasten, aangevuld met eigen composities van Meerschaert. Als je een ticket koopt voor deze voorstelling met Lieven Tavernier, Mich Walschaerts & Neeka mag je gratis binnen op het aansluitend openingsfeest in de feestzaal.

 

Info en tickets via www.westrand.be/openingsfeest.  

 

Meer info: C&S team volwassenen kunsten – Westrand, Kamerijklaan 46 te 1700 Dilbeek – 02 467 30 67

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief