Voor het eerst in DILBEEK: De 11.trail, een combinatie van sport, plezier en een goed doel

C21

Voor het eerst in DILBEEK: De 11.trail, een combinatie van sport, plezier en een goed doel

Dsc_0001
 
Dsc_0009
 

Een combinatie van sport, plezier en steun aan 11.11.11, dat zijn de ingrediënten van een 11.trail. Op 1 december gaat er zo’n trail door in Dilbeek. Het loopevenement is een organisatie van de 11.11.11-vrijwilligersgroep van Dilbeek in nauwe samenwerking met de gemeente. 

 

In een 11.trail gaat het niet alleen om het lopen, maar ook om de superleuke animatie langs het parcours en het speciale traject waardoor de lopers aparte hoekjes en kantjes van de stad leren kennen. Soms gaat het dwars door gebouwen. De nadruk ligt nog steeds op het lopen, maar niet op competitie en prestaties. De 11.trail van Dilbeek is bovendien een avondloop waardoor het event een bijzonder gezellig karakter zal krijgen door de diverse verlichting langs het parcours.

 

De 11.trail richt zich op alle leeftijden en is een echt familiegebeuren. Ook wandelaars zijn welkom. 

 

Is 5.5 km wat te weinig? Geen nood! Dan loop je hem gewoon 2 keer…

 

Naast de verkoop van 11.11.11-producten (deur aan deur en op de boerenmarkt), de quiz en de wereldmaaltijd, is deze 11.trail een financiële actie waarmee tientallen vrijwilligers uit Dilbeek geld in het laatje brengen voor 11.11.11. We ondersteunen hiermee de campagne waarin het thema van migratie en vluchtelingen centraal staat. Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, ongelijkheid, klimaatverandering... 11.11.11 pakt de oorzaken aan en komt op voor een rechtvaardig migratiebeleid.  

 

Dankzij de sponsors kan het inschrijvingsbedrag integraal worden overgemaakt aan 11.11.11. 

 

Enkele van de grote sponsors zijn Pajota, We Fit Runners, CM. Een speciale dank gaat naar GO! Basisschool De Vlinder, de school wordt de start- en aankomstplaats van onze 11.trail. 

 

Enkele bekende Dilbekenaars waren bereid om zich in te zetten als meter of peter: Goedele Liekens, Elke Van Mello, Sven Kums en Felix Jamaels.

 

Zij dragen ons evenement en 11.11.11 een warm hart toe en ze staan mee in voor de bekendmaking van onze actie. Hou zeker onze facebookpagina: 11.Trail Dilbeek in de gaten en neem ook eens een kijkje op Instagram: 11traildilbeek

 

Inschrijven voor de 11.trail Dilbeek is snel en makkelijk via de site www.11trail.be.

Ben je 16 of jonger, dan kan je je inschrijven aan 11 euro.

Ben je 17+ dan kost de inschrijving 15 euro. Iets extra storten mag natuurlijk ook.

 

Na het lopen kan er gezellig nagepraat worden in de Bar. Tot 1 december? 

 

Meer informatie: www.11trail.be of vragen: elke11traildilbeek@gmail.com 

 

11.11.11 vecht tegen onrecht. We doen dit niet alleen. Als koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging bundelen we de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd. Samen vechten we voor duurzame verandering. Want iedereen verdient dezelfde basisrechten.

 

Doe mee op 11.be en twitter, insta en facebook en vecht mee tegen onrecht. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief