Mooie opkomst tijdens eerste pop-up vaccinatie in DILBEEK

C21

Mooie opkomst tijdens eerste pop-up vaccinatie in DILBEEK

Vaccinatie_dilbeek_
 

Tijdens de ONE SHOT POP-UP (18+) van het Vaccinatiecentrum Dilbeek-Ternat kregen 111 mensen een Johnson & Johnson-vaccin zonder afspraak. Een mooie opkomst, die nogmaals toont dat de vaccinatiebereidheid in Dilbeek en Ternat groot is. 

De bijzondere actie richtte zich op alle 18-plussers die nog geen eerste dosis van een vaccin kregen. Maandag kwam alvast een zeer divers publiek opdagen. Al even voor opening stonden verschillende mensen in de rij. Opvallend veel jongeren die kozen voor Johnson en Johnson om sneller veiliger aan de zomer te kunnen beginnen, maar evengoed mensen die om uiteenlopende redenen hun eerste afspraak hadden gemist en deze tweede kans met beide handen grepen. 

Ook na deze succesvolle eerste dag zijn er nog ruim genoeg dosissen van het Johnson & Johnson-vaccin over om komende donderdag opnieuw de deuren te openen tussen 10 en 19 uur en jou te ontvangen! Kom op het moment dat jou het beste past naar Keperenberg Itterbeek, je hoeft enkel je identiteitskaart mee te brengen.

www.vaccinatiecentrumdilbeekternat.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 05 okt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief