DILBEEK - Een nieuw project in de foyer van de Parkresidentie Wivina

C21

DILBEEK - Een nieuw project in de foyer van de Parkresidentie Wivina

A_dilbeek_4
Parkresidentie Wivina
 
Img_20210812_115232
Ingezonden foto
 
Bruno Van De Voorde, directeur van de Parkresidentie Wivina in Dilbeek, is blij om ons een nieuwtje te kunnen vertellen. "Wij zijn verheugd als directie van Parkresidentie Wivina van de groep Orpea in Groot Bijgaarden ons nieuw project voor te stellen. Namelijk onze foyer hebben we omgebouwd tot een galerij waar plaatselijke kunstenaars hun werken mogen tentoonstellen", aldus Bruno.
 
Parkresidentie Wivina is een zorgresidentie gelegen in een prachtige historische setting nl. de oude kloostersite van Wivina. 10Ha park met kerkruïne, dierenweide, vijvers, beeldentuin, eigen restaurant Broeder Jan. We bieden huisvesting aan 65 plussers maar ook aan jongere mensen met een zorgnood (posttraumatisch, post revalidatie, fysieke en mentale beperking, …) Kortom de zorgresidentie van de toekomst met een waaier van faciliteiten en diensten.
De foyer van deze prachtige residentie wordt gedurende een jaar aangekleed door kunstenaars. Vandaag wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan het belevingsgevoel van de residenten. De eerste die van start gaan zijn fotografen Steven Geys (Urban Exploration and Portraits) en Barbara Vos (Macrofotografie). Iedereen is conform de coronaregels vrij om deze te bezoeken, op 03/09 september zal omstreeks 19u ook een vernissage plaatsvinden.

De bewoners vinden dit initiatief geweldig en herkennen ook de portretten van de bekende Vlamingen. Directeurs Gregory de Jonge en Bruno Van de Voorde zijn dan ook verheugd met dit initiatief en zijn trots dat heel wat bekende kunstenaars  gedurende een jaar de residentie een ziel zullen geven.

 

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 23 okt 2021
Sam Herremans | 11 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 okt 2021
Marc Sluys | 27 sep 2021

archief