DILBEEK - Seniorenweek van 22 tot 31 oktober

C21

DILBEEK - Seniorenweek van 22 tot 31 oktober

Editiepajot_logo_gemeente_dilbeek_

Vorig jaar moest de seniorenweek zwichten voor covid-19. De pandemie is nog niet helemaal achter de rug maar, mits de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen, kunnen we toch uitkijken naar een schitterende editie 2021. Ziehier het programma waarop we als seniorenraad terecht fier mogen zijn.

 

 

ZATERDAG 23 OKT 14u TOT 17u: OPENDEUR BREUGHELDAL

Team Ouderenwelzijn Dilbeek nodigt alle Dilbeekse ouderen en hun familie uit voor een rondleiding in de assistentiewoningen van Breugheldal en het dienstencentrum, Itterbeeksebaan 208, Itterbeek. In de cafetaria is er een breugeliaans hapje en een natje terwijl De Braave Joenges zorgen voor een aangename muzikale noot. 

 

MAANDAG 25 OKT 20u: GRATIS FILM  THEATER WESTRAND

Team Ouderenwelzijn zorgt met de filmvoorstelling Intouchables voor een GRATIS avondje uit. Deze Franse komedie won in 2013 terecht een Golden Globe Award. Kom genieten van deze komedie met het hart op de juiste plaats. Meer info: ouderenwelzijn@dilbeek.be of 02 451 43 70

 

DINSDAG 26 OKT VANAF 14u: OPENDEUR ASSISTENTIEWONINGEN MARIA ASSUMPTA

Bezoekers krijgen vanaf 14u een rondleiding in de gloednieuwe assistentiewoningen gevolgd door een hapje en een drankje in een demoflat. Vervolgens kun je, mits een wandelingetje door het park, een bezoek brengen aan de kamers van het woonzorgcentrum. In de cafetaria word je dan een gratis koffie en pannenkoek aangeboden. En om je bezoek af te sluiten volgt nog een leuke attentie.

 

WOENSDAG 27 OKT VANAF 14u: WANDELINGEN EN VERSNAPERINGEN IN SINT-MARTENS-BODEGEM

Op initiatief van Neos, Okra en Gepensioneerde ambtenaren Dilbeek.

Vanaf 14u aan de parking van zaal Solleveld in Sint-Martens-Bodegem worden er 3 wandelingen georganiseerd:

  • een rustige wandeling van ± 6 km
  • een wandeling van ± 9 km voor meer geroutineerde wandelaars 
  • een klein rustig wandelingetje voor beginners en rolstoelgebruikers in de buurt van Solleveld en Huisje Mostinckx.

Vanaf 14u30 kun je in zaal Solleveld terecht voor een taartje met koffie, thee of een frisse pint. De bediening gebeurt door medewerkers uit verschillende verenigingen en bestuursleden van de seniorenraad. 

 

DONDERDAG 28 OKT 14u DIL’ARTE: VOORDRACHT CYBERSECURITY

We worden om de oren geslingerd met phishing en computerfraude en hackers die ons computergebruik bedreigen. Zonder ook maar één woord technisch jargon geeft Bert Bleukx (specialist cybersecurity) je inzicht in hoe hackers te werk gaan en vooral in wat jij daartegen kunt doen. Een initiatief van Neos. De inkom is gratis, maar inschrijven is wel verplicht vóór 15 oktober op neosdilbeek@gmail.com

 

VRIJDAG 29 OKT 14u DIL’ARTE: NAAR NIEUW  PARTICIPATIEMODEL

Voor heel wat ouderen is het belangrijk om gehoord te worden, betrokken te zijn en mee een rol te kunnen opnemen in het verder uitbouwen van het Dilbeekse gemeenschapsleven. Beantwoordt het Dilbeekse participatiemodel aan deze verwachtingen? Het antwoord komt van burgemeester Willy Segers. Inkom gratis.

 

VRIJDAG 29 OKT VANAF 17u: KAASAVOND KONING ALBERT I

Vanaf 17u is iedereen welkom in woonzorgcentrum en assistentiewoningen Koning Albert I. Alle senioren worden er op culinaire wijze verwend want voor 20 euro krijg je een kaasschotel aangeboden met 2 consumpties (bier of wijn). Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk en kan tot 22/10. Voor meer info 02 569 04 47 of 02 456 84 36.

 

ZONDAG 31 OKT 12u30: SLOTDINER IN PARKRESIDENTIE WIVINA

Om de seniorenweek gezellig af te sluiten konden senioren inschrijven voor het slotdiner in Parkresidentie Wivina, Hendrik Placestraat 43 in Groot-Bijgaarden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 16 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 11 okt 2021
Sam Herremans | 10 okt 2021

archief