DILBEEK – 3de landstitel op rij voor ZVK Amigo Schepdaal

C21

DILBEEK – 3de landstitel op rij voor ZVK Amigo Schepdaal

Editiepajot_dilbeek_amigo_groepsfoto
3de landstitel voor ZVK Amigo Schepdaal. - Foto Ivo Lemaire.
 

De aftrap van de Kampioenenwedstrijd tegen Koersel werd gegeven door pechvogel en revaliderende 1ste Provinciale Topscorer in het veldvoetbal Gert SLEEWAEGEN.

Iets wat verkrampt, waarschijnlijk titelstress, begonnen onze Amigo boys aan de wedstrijd. ROLINI speelde meer gedreven dan in de heenwedstrijd en begon zonder hun balvirtuoos Vanenburg. Amigo wilde wel maar kreeg de perfekt georganiseerde bezoekende verdediging niet op de knieën. Loerend op de counter waren de Limburgse tegenaanvallen dan ook gevaarlijk. Maar dan stond onze populaire volksfiguur Kenny SERGEANT paraat om het gevaar te keren. Gelukkig voor de politiekers was Kenny geen kandidaat voor de verkiezingen. Vaantje maakte iets later zijn debuut maar kreeg geen poot aan de grond tegen zijn Amigoschaduw. Zwanenburg verdween roemloos in de catacomben. Van balvirtuoos naar circusartiest, maar wel een heel goeie showman. De vlam sloeg in de pijp toen Bilal EL HAFID, op pass van Lucas de score kon openen: 1-0. Het lawaai was nog niet uitgestorven of de bordjes hingen terug in evenwicht: 1-1.

In de tweede periode nam Amigo de wedstrijd volledig in handen. Met tik tak voetbal, niet zo mooi als in de heenronde want toen was het super, liep de thuisploeg langs Luis ARANHA uit tot 2-1. Toch kwamen de counterende Limburgers terug langszij: 2-2. Niet getreurd want Amigo bleef aandringen. Na enkele keren op de doelpalen te hebben geknald en sublieme reddingen van de ROLINI doelman werd het toch na fout op Luis ARANHA 3-2. Luis ARANHA zette de strafschop zelf om. Even later was het hek volledig van de dam en werd het 4-2. De assist kwam van Hafid MOUTOUD die Luis ARANHA zijn derde van de avond liet binnenknallen. De titel was binnen. Koersel spartelde nog wat tegen maar werd mooi onder controle gehouden door Amigo.

Een oververdiende 3de landstitel op rij voor Coach van het Jaar!!! Frank LUYPAERT en zijn team natuurlijk.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2009
Steven Walravens
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief