DILBEEK - Goud voor boekhouder en kostuumverzorgster

C21

DILBEEK - Goud voor boekhouder en kostuumverzorgster

Editiepajot_dilbeek_goud_familie_paul_smets_foto_jean-pierre_schoukens
Het echtpaar Smets-Pigeon vierde zijn gouden bruiloft. Het echtpaar woont al bijna even lang in Groot-Bijgaarden. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 

Het echtpaar Paul Smets en Marie Pigeon had afgelopen weekend meer te vieren dan zijn gouden bruiloft. Niet alleen vierden Paul en Marie hun huwelijksjubileum op exact dezelfde dag waarop zij vijftig jaar geleden op 6 juni 1959 in Vilvoorde, elkaar het jawoord gaven, maar straks vieren ze ook een halve eeuw verblijf in Groot-Bijgaarden in de Openveldlaan.

Paul Smets heeft altijd wat met cijfers gehad, want hij was zijn hele carrière actief als boekhouder, onder meer bij de Sarma. Echtgenote Marie werkte bij de toenmalige BRT in de kostuumafdeling. Zij verzorgde de kostuums en moest vaak op verplaatsing.

Het echtpaar heeft één zoon, die op zijn beurt al voor twee kleinkinderen zorgde. Paul is een fervente wandelaar. Hij doet nog jaarlijks mee aan de Vierdaagse van Vielsalm. Marie wandelt eveneens graag, maar niet zo intensief als haar echtgenoot. Paul heeft ook een grote passie voor alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft. Uitstapjes naar Normandië staan geregeld op de agenda.

Paul werd geboren in Schaarbeek op 22 oktober 1934, Marie werd geboren in Vilvoorde op 2 mei 1938.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief