DILBEEK - Vlieg bezorgt kinderen een culturele zomer, bibliotheek De Wolfsput feest mee

C21

DILBEEK - Vlieg bezorgt kinderen een culturele zomer, bibliotheek De Wolfsput feest mee

Editiepajot_vliegfeest
Repro AGR.

Vlieg, hèt cultuurlabel voor kinderen van CultuurNet Vlaanderen, organiseert voor de vierde keer op rij een Zomeractie. De vorige actie bracht meer dan 7.500 kinderen op de been. Dit jaar viert Vlieg feest in bibliotheek De Wolfsput en iedereen mag meefeesten. Van 1 juli tot en met 31 augustus kunnen kinderen en gezinnen terecht in tal van cultuurhuizen en in de winkels van Standaard Boekhandel voor een stevige portie cultureel feestgedruis. Meer dan 200 cultuurhuizen, gaande van bibliotheken, musea, cultuurcentra, stads- en toeristische diensten tot festivals en jeugdhuizen, organiseren een activiteit in het kader van de Zomeractie van Vlieg.

De ‘Vlieg feest!’-actie

Alle publieksinfo over de actie wordt vanaf juni gebundeld op www.vliegjemee.be . Kinderen die deelnemen aan een van de activiteiten ontvangen een Vliegmagneet en een Feestticket met unieke code, die ze kunnen invoeren op de site om kans te maken op leuke prijzen zoals een volledig ingerichte kidsLAB kinderkamer. Bovendien krijgen ze met elk Feestticket korting bij Standaard Boekhandel.

Vlieg feest in bibliotheek De Wolfsput

Ook bibliotheek De Wolfsput feest samen met vlieg de hele zomer lang. Vlieg voert je via een reeks feestelijke zoekplaten doorheen heel de bib en verklapt je bovendien zijn meest swingende boekentips.

Ideetjes voor een spetterend kinderfestijn nodig? In onze jeugdafdeling vind je beslist wat je zoekt: 2 maand lang inspireert onze themastand je tot feestjes waar nog lang over nagepraat zal worden!

Tenslotte organiseren we exclusief voor de kinderen van speelplein Begijnenborre een feestelijke speurtocht doorheen de bib (enkel voor de 8-9 en 10-11-jarigen, vooraf inschrijven).

Zoekplaten en boekentips zullen ook in de bibliotheekfilialen in Sint-Martens-Bodegem, Groot-Bijgaarden en Schepdaal te vinden zijn.

Meer weten ? Eén adres:

Bibliotheek De Wolfsput
Kamerijklaan z/n
1700 Dilbeek
02/466.10.75
info@wolfsput.be of heleen.eeman@dilbeek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2009
Jean-Pierre Schoukens
Repor AGR
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief