Voluit samen zingen ook in DILBEEK met Allez, Chantez!

C21

Voluit samen zingen ook in DILBEEK met Allez, Chantez!

2022_11_18_a5_allez_chantez
 
Allez__chantez___credits_els_van_bosbeke___26_
 

Op vrijdag 18 november en vrijdag 2 december kan je in Dilbeek genieten van de gratis zangsessies van Allez, Chantez! Op het podium van de theaterzaal in Westrand kan je terecht voor twee uur interactief entertainment waarin zangplezier centraal staat. Je muzikale ervaring, achtergrond of leeftijd is niet belangrijk… zolang je maar graag zingt en houdt van popmuziek uit verschillende periodes. 

Dit laagdrempelige samenzangproject nodigt iedereen uit om voluit in groep te zingen: luidkeels, soms in verschillende stemmen, maar vooral enthousiast en met liefde voor muziek. De zangcoaches nemen je mee op een zorgeloze muzikale reis met popmuziek van de laatste 30 jaar. We zingen samen... omdat het leuk is, omdat het ons samen brengt, omdat iedereen het kan, omdat niets moet én omdat we er 200% van kunnen genieten.

Wat geeft jij goesting en energie? Bekende liedjes vanuit verschillende landen samen te zingen? Of om je kennis van het Nederlands al zingend een trapje hoger te tillen, samen met heel wat andere mensen die graag zingen? En heb je zin om samen met honderden zangliefhebbers met en zonder zangervaring een fantastische avond te beleven? Dan ben je van harte welkom bij Allez, Chantez! Kom gewoon voluit meezingen en genieten van de verbinding met de andere zangers.

De sessies gaan door op vrijdagavond 18 november en vrijdag 2 december om 20 uur in Westrand. Toegang is gratis, er moet niet gereserveerd worden. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website: www.westrand.be/allezchantez.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 28 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 feb 2024
Marc Sluys | 01 feb 2024

archief