Konsier SCHEPDAAL speelt Vlaamse komedie

C21

Konsier SCHEPDAAL speelt Vlaamse komedie

Scherm__afbeelding_2023-01-29_om_21
 

Toneelvereniging Konseir speelt – na 1 jaar afwezigheid door corona – het blijspel ‘Vraag het aan de facteur’. Het oervlaamse stuk werd geschreven door John Vermeulen. Voor de regie koos Konseir, Guido Degrieck, die reeds vele stukken voor de toneelvereniging regisseerde.

Corona gooide bij vele verenigingen roet in het eten, hierdoor werden de laatste voorstellingen van een vorige productie geannuleerd. Konseir duwde de pauzeknop in; maar nu staan ze er weer met de deurenkomedie ‘Vraag het aan de facteur’.

Het verhaal
Paul en Kristel zijn al jaren een welgesteld koppel : huisje, tuintje, dure wagen en zonder kinderen. Hij is advocaat. Zij heeft een interessante job. Zij wil met alle geweld een kind voor het te laat is. Hij wil met evenveel geweld geen kinderen.

Hoe meer hij ‘het hebben van een kind’ als een hel afschildert, hoe meer zij droomt over het krijgen van een schattige baby. Maar dan moet Paul voor zaken naar Parijs...

Een pretentieloos blijspel vol humor.

Speeldata
Konseir speelt – zoals reeds enkele jaren – in de gemeenschapslokalen van Pede (Schepdaal) op vrijdag 3, zaterdag 4, zondag 5, vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023. Tickets kan je bekomen via konseir@telenet.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
marc Sluys | 21 mrt 2023

archief