DILBEEK - Diamanten echtpaar verrast door komst zevende achterkleinkind

C21

DILBEEK - Diamanten echtpaar verrast door komst zevende achterkleinkind

Editiepajot_dilbeek_diamant_spinnoy_foto_jean-pierre_schoukens
Grote verrassing op de diamanten bruiloft van de familie Spinnoy: de komst van een zevende achterkleinkind werd er in primeur aangekondigd. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 
Editiepajot_dilbeek_vier_generaties_familie_spinnoy__foto_jean-pierre_schoukens
Vier generaties familie Spinnoy. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 

Grote verrassing op de viering van de diamanten bruiloft van Petrus Spinnoy en Victorine Willems. Schepen van Burgerlijke Stand Carine Walravens kondigde het diamanten paar in primeur de komst van een zevende achterkleinkind aan. Het diamanten heeft al vijf achterkleinkinderen en weet van de komst van een zesde achterkleinkind maar de aankondiging van het zevende achterkleinkind maakte deze viering voor hen tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Petrus Spinnoy was zijn hele carrière chauffeur en heeft nooit een ongeval gehad. Hij eindigde zijn loopbaan als chauffeur-opzichter. Petrus weet ook een aardig woordje mee te spreken over landbouw want hij is altijd landbouwer geweest in bijberoep.

Petrus huwde met Victorine Willems op 2 juli 1949 in Sint-Jans-Molenbeek. Zij kregen twee kinderen: een zoon en een dochter, die op hun beurt voor vijf kleinkinderen zorgen. Het echtpaar woont in de Snakkaertstraat in Dilbeek. Petrus werd geboren op in Dilbeek op 6 januari 1926. Victorine, die altijd voor het huishouden zorgde en een uitstekende kokkin is, werd geboren op 18 mei 1929 in Sint-Jans-Molenbeek. De familie telt ook nog een viergeslacht:

Overgrootmoeder Victorine Willems, grootmoeder Eliane Spinnoy, moeder Katleen Longin en dochter Zarah Schaukens.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief