DILBEEK op wandel, een vaste waarde in het Dilbeekse wandellandschap

C21

DILBEEK op wandel, een vaste waarde in het Dilbeekse wandellandschap

Scherm__afbeelding_2023-05-12_om_19
 

 Na meer dan zeventig edities blijft Dilbeek op wandel vaste prik voor wie graag onze gemeente via soms minder bekende paadjes wil (her)ontdekken. Dit jaar is gekozen voor het prachtige natuurlandschap van Dilbeek, Ternat, Sint-Martens-Bodegem en Sint-Ulriks-Kapelle.

Op 1 mei werden de bewegwijzerde wandelingen van 6km tot 20km voor het eerst verkend. Vanuit het Castelhof vertrokken zowat 500 deelnemers om onder een voorjaarszonnetje op stap te gaan door de prachtige natuur in de omgeving. Onderweg waren verschillende bevoorradingsposten opgesteld waar deelnemers konden genieten van allerlei lekkers, van wafels en soep tot streekbier. Na de wandeling konden de deelnemers nagenieten op het gezellige terras van het Castelhof onder het genot van de nodige versnaperingen. Ook de kinderen konden zich ondertussen vermaken op het springkasteel.

Een van de deelnemers reageerde enthousiast: "Amai we hebben weer veel nieuwe plekjes in eigen streek ontdekt. Prachtige wandeling!".
Nog een kans op 10 september
De tweede editie van Dilbeek op wandel met vertrek aan het Castelhof vindt plaats op 10 september. Mis deze prachtige natuurtocht niet!

Dilbeek op wandel blijft immers een geweldige manier om de prachtige groene omgeving van Dilbeek te verkennen en te genieten van de gezellige sfeer rond het wandelevenement. 

De wandelingen zijn ook opgenomen in onze routeplanner. Je kan ze terugvinden via Dilbeek op wandel | Dilbeek

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief