DILBEEK opent deze zomer een pop-up vrijetijdsbalie in de bibliotheek

C21

DILBEEK opent deze zomer een pop-up vrijetijdsbalie in de bibliotheek

Vrijetijdsbalie
 

Ontmoeting en beleving staan voorop in Dilbeek, daarom blijft Westrand doorlopend open tijdens de zomermaanden. De zomermaanden zijn de ideale tijd om te ontspannen en te ontmoeten. Twee werkwoorden die gemeente Dilbeek belangrijk vindt en heel graag wil stimuleren. Om inspiratie op te doen over het rijke vrijetijdsaanbod in Dilbeek, kan je tijdens de zomer terecht in de bibliotheek van Dilbeek centrum. 

Het onthaal van Westrand opent daar namelijk een pop-up vrijetijdsbalie. Je kan er langs gaan voor heel wat informatie. Zo word je bijvoorbeeld geholpen met vragen over de zomercafé’s, het kampaanbod, sportmogelijkheden en toeristische bezienswaardigheden. Maar natuurlijk kan je er ook terecht met je vragen over het programma van het nieuwe cultuurseizoen, ticketverkoop of het huren van lokalen voor vergaderingen of andere activiteiten. In tegenstelling tot de afgelopen jaren zijn er geen sluitingsdagen tijdens de zomermaanden en blijft het onthaal open volgens de normale openingsuren.

Westrand wil 50 jaar na de eerstesteenlegging nog steeds een plek van ontmoeting zijn. In en rond het unieke gebouw is het dan ook fijn vertoeven. In de onmiddellijke omgeving is het heerlijk wandelen in de Wolfsputten, kan je genieten van de vele tricks van de skaters of een balletje gooien op de petanque-terreinen. Tijdens de openingsuren is ook de bib een warme ontmoetingsplek of zorgt het Westrandgebouw voor afkoeling door de coole betonnen architectuur. Je kan ook je dorst lessen bij Lou’s Plek of Zilt Apero Club.

Het zomert duidelijk in Westrand. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 feb 2024
Marc Sluys | 01 feb 2024

archief