Zondag 10 september nieuwe Start2Run in DILBEEK

C21

Zondag 10 september nieuwe Start2Run in DILBEEK

Scherm__afbeelding_2023-07-24_om_20
 

Joggen is een uitstekende sport om aan je conditie en je gezondheid te werken. Heb je nooit gelopen of ben je er al eens aan begonnen maar is het je in je eentje niet gelukt om vol te houden, dan is er goed nieuws.
Na twaalf weken is 5 km joggen geen probleem meer. De trainingen gaan door op zondag- ochtend om 10 uur op Sportcomplex Roelandsveld in Dilbeek en duren ongeveer een uur.
Beginnen met lopen lijkt gemakkelijk. Het volhouden niet. Maar dankzij de rustige opbouw van het Start2Run-programma, de persoonlijke begeleiding door ervaren running coaches en de steun van de groep lotgenoten die allemaal hetzelfde doel hebben, lukt het zeker om vol te houden.
De prijs voor de lessenreeks (10/9 – 26/11) bedraagt 30 euro. Aarzel niet te lang want het aantal inschrijvingen is beperkt. Zo blijft de kwaliteit van de cursus gegarandeerd.

Vooraf inschrijven via de website van Dilbeek Atletiek Club: https://www.dilbeekac.be/recreanten/start-to-run/.

De cursus is gericht op volwassenen vanaf 16 jaar met weinig of geen loopervaring. Heb je al meer ervaring en wil je in groep lopen? Dan ben je welkom bij de bestaande groep joggers, de GA-lopers. Er zijn 7 loopgroepen met snelheden van 7 tot 10,5 km/u. Er is zeker een groep die voor jou past.

Kinderopvang

Voor de kinderen van de lopers wordt elke zondag kinderopvang voorzien (1€50 voor het 1e kind, vanaf het 2e betaal je nog 1€ per kind).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 feb 2024
Marc Sluys | 01 feb 2024

archief