Een tweede minibus voor vzw Levenslust SCHEPDAAL

C21

Een tweede minibus voor vzw Levenslust SCHEPDAAL

Scherm__afbeelding_2023-09-20_om_20

De vrienden van Levenslust – BuBaO, een Schepdaalse vereniging die zich tot doel stelt financiële en materiële steun te verlenen aan de Buitengewone Basisschool Levenslust – BuBaO heeft dankzij hun inspanningen, de steun van regionale ondernemers en de samenwerking met de firma Special ad, een 2de minibus tot zijn beschikking. Het mobiliteitsprobleem en de vraag naar ondersteunend vervoer van de buitengewone lagere school vzw Levenslust – BuBaO wordt hiermee mooi ingevuld. Dankzij de inspanningen en de sponsoring wordt verantwoord en sociaal ondernemen zeer zichtbaar.

De vrienden van Levenslust stellen de minibus 8+1 ter beschikking van de school, zorgen voor alle administratieve en financiële verplichtingen en het nodige onderhoud en de schouwing. Zo zorgen ze er mee voor dat de kinderen van de school op eenvoudige wijze kunnen worden vervoerd tijdens buitenschoolse activiteiten, naar sport-, zee- of bosklassen, naar zwemles, tijdens educatieve uitstappen.

Elk jaar organiseert de vereniging enkele wervende activiteiten om deze steun jaar na jaar financieel te onderbouwen. Ze kunnen hierbij steevast rekenen op de medewerking van vrijwilligers en op de steun van het personeel van de school.

Op donderdag, 28 september 2023 bedanken we graag iedereen die ons doel mee hielp realiseren en wordt de wagen officieel voorgesteld.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 05 dec 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Piet Ronsijn | 24 nov 2023

archief