DILBEEK - Goud voor familie Lefevre-Respelleux

C21

DILBEEK - Goud voor familie Lefevre-Respelleux

Editiepajot_dilbeek_goud_lefevre-respelleux_25_juli_2009_foto_jean-pierre_schoukens
De familie Lefevre-Respelleux was afgelopen weekend aan het feest. Het echtpaar vierde zijn gouden bruiloft. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 
Editiepajot_dilbeek_vier_generaties_familie_lefevre-respelleux_foto_jean-pierre_schoukens
In de familie is er ook een viergeslacht te vieren, want de moeder van de huwelijksjubilaris, intussen 90, was ook aanwezig. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 

Jean Lefevre en Juliette Respelleux wonen al meer dan veertig jaar in Groot-Bijgaarden, maar zijn net als zovele andere gouden paren in Dilbeek beland om korter bij het werk te wonen. Jean en Juliette huwden op 25 juli 1959 in Schaarbeek en verhuisden acht jaar later naar de Kievitenlaan in Groot-Bijgaarden. Het gouden paar kreeg een zoon en een dochter. Intussen vrolijken al drie kleinkinderen de familiebijeenkomsten op.

Jean heeft altijd gewerkt in de financiën, overwegend voor Duitse firma’s. Juliette heeft ook voor Duitse firma’s gewerkt maar dan in de filmbranche. Jean is geboren in Heverlee op 10 juli 1932. Juliette werd op 10 augustus 1939 in het Oost-Vlaamse Viane geboren. Juliette is nog altijd heel actief in KVLV. Samen zetten ze zich ook in voor de gepensioneerdenbond. Jean en Juliette leerden elkaar kennen via het Willemsfonds.

In de familie is er ook een viergeslacht want Georgette Talpaert (intussen 90) was aanwezig op de viering van het gouden huwelijk van haar dochter Juliette Respelleux. Karine Lefevre, Karolien en Laura Tielemans maken het viergeslacht volledig.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jul 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief