Cafe Jubilee: 3 Jaar Curieuzegeuze - Een Geuzellige Feestdag in DILBEEK

C21

Cafe Jubilee: 3 Jaar Curieuzegeuze - Een Geuzellige Feestdag in DILBEEK

Scherm__afbeelding_2024-02-22_om_20
 
Curieuzegeuze viert zijn derde verjaardag en nodigt iedereen uit om de festiviteiten bij te wonen op zaterdag 2 maart 2024, van 12.00 tot 20.00 uur, in de historische Brouwerij Kestemont, gelegen aan de Isabellastraat 16 in Dilbeek.
Het evenement belooft een dag vol plezier en geuzelligheid te worden, waarbij bezoekers kunnen genieten van een scala aan activiteiten, smaken en ervaringen die de rijke traditie van Oude Geuze vieren.
Hoogtepunten van het evenement zijn onder meer:
• Brouwerijbezoek: verken de geschiedenis en het vakmanschap van de nieuwste telg (Brouwerij Kestemont) uit de Horal familie met een brouwerijbezoek. Alle rondleidingen waren in een mum van tijd volzet! Je kan je wel nog altijd inschrijven op een wachtlijst via onze sociale kanalen. 
• Animatie & springkasteel: kinderen kunnen zich vermaken op het springkasteel. Daarnaast kan jong en oud zich uitleven op enkele volksspelen. Walter Evenepoel, bekend van de Pamelse volkskunstgroep “Arjaun”, zorgt voor de muzikale toets. Plezier voor alle leeftijden gegarandeerd. 
• Uitgebreide Oude Geuze kaart: ontdek de diversiteit aan smaken van Oude Geuze met een uitgebreide kaart in het café van de brouwerij. Van klassiekers tot enkele fruitbieren en zelfs lambiek van het vat, er is voor elk wat wils.
• Gratis proostglas: elke bezoeker ontvangt een gratis drankje ter ere van het 3-jarig bestaan van Curieuzegeuze, waardoor ze kunnen toasten op deze speciale gelegenheid!
• Geuzecaravan: Voor degenen die de geuzesfeer mee naar huis willen nemen, biedt de geuzecaravan een kans om enkele exclusieve flessen aan te kopen.
• Wie Pajottenland zegt, zegt Geuze maar zeker ook koers. Brouwerij Kestemont bevindt zich aan de voet van de Rustberg. Een uitgelezen plek om de Strade Bianche op groot scherm te volgen, toch? 
Het Curieuzegeuze en Kestemont-team roepen geuzeliefhebbers, vrienden, familie en buren op om deel te nemen aan dit jubileumfeest en samen een onvergetelijke dag te beleven. 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief