Vijverfestival DILBEEK in een nieuw jasje lanceert eerste namen

C21

Vijverfestival DILBEEK in een nieuw jasje lanceert eerste namen

Urbanus___de_fanfaar_2
 
Het jaarlijks Vijverfestival in Dilbeek werkt al het hele jaar aan de nieuwe editie van het festival, dat dit jaar zal doorgaan op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024. Daarbij presenteren we met trots onze nieuwe branding. Maak je dan ook klaar om ondergedompeld te worden in een wereld vol levendige kleuren, geweldige optredens en onvergetelijke herinneringen.
 
Omdat wij bij vijverfestival houden van leuke nieuwtjes, presenteren we ook graag een aantal kleppers vanop de line-up. Aankomende zomer kunnen jullie Urbanus en de Fanfaar, Absynthe Minded, Chibi Ichigo en Bluai op ons podium verwachten.
 
Met  Urbanus en De Fanfaar verwachten we als afsluiter op ons hoofdpodium zaterdag een komiek uit de streek met een energieke rockgroep achter zich: geloof ons vrij, dat is een formule die ge-wel-dig werkt. Urbanus, Urbain Servranckx voor wie hem nog niet kent, brengt al heel zijn leven theater- en andere zalen aan het lachen. Sinds hij zich op het podium laat begeleiden door De Fanfaar, maakt hij ook de festivals onveilig. Rock op een bedje van humor: wij kunnen niet wachten!
 
Wie ook ons hoofdpodium onveilig komt maken is Absynthe Minded. Al sinds Bert Ostyn en de zijnen met ‘My heroics part one’ de neus aan het venster staken, is Absynthe Minded uitgegroeid tot een favoriet op alle festivals die ons land rijk is. De West-Vlamingen tekenen voor een aanstekelijke mix van rock, pop en jazz en worden met elke plaat nog beter. Voor een nieuwe passage van de band op ons festival belooft dat andermaal vuurwerk. 
 
Tussen deze twee kleppers in kunnen muziekliefhebbers op 't Veld terecht waar Chibi Ichigo beats, synths en de betere electro van stal haalt om iedereen dansend de nacht in te sturen. Dat ze met Na Half 1 een dijk van een album heeft uitgebracht, helpt daar zeker bij. Tijd voor een feestje.
 
Winnen, daar heeft Bluai een handje van weg. Op de schouw van dit volledig vrouwelijke drietal prijken trofeeën van Humo’s Rock Rally, De Nieuwe Lichting én Sound Track. En wanneer eind dit jaar de eindejaarslijstjes in alle kranten en magazines zullen staan, zal de debuutplaat van Bluai daar ook alomtegenwoordig in zijn. Zeg dat wij het gezegd hebben. De wonderlijke Americana van deze drie begeestert dan ook in die mate dat Big Thief, Haim en andere genregenoten erbij verbleken. Sluit je zaterdag 13 juli op de festivalweide je ogen, dan waan je je in de VS, en wanneer je je ogen opent zie je onmetelijke schoonheid op het Dilbeeks Vijverfestival.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief