Dag van de Dilbekenaar en Westrand knallen op zaterdag 1 juni!

C21

Dag van de Dilbekenaar en Westrand knallen op zaterdag 1 juni!

Dagvandedilbekenaar_24_online_square
 

Zaterdag 1 juni is het dubbel feest in Dilbeek! Dan zakken alle Dilbekenaren af naar Westrand om zowel de Dag van de Dilbekenaar, als het slotfeest van 50 jaar Westrand te vieren! Het zal die dag bruisen in en rond Westrand! Naast een brede waaier aan activiteiten - zoals een spectaculaire death ride -  zullen er ook optredens plaatsvinden van onder meer Alice Toen, Les Truttes en DJ Mars. 

Tal van activiteiten
“Net zoals vorige jaren maken we er ook dit jaar weer een geweldig volksfeest van, waarbij Dilbekenaren, lokale handelaars en verenigingen elkaar ontmoeten. Jong en oud kan er samen komen genieten van leuke activiteiten, onvergetelijke belevenissen en dit allemaal met een lekker hapje en drankje erbij,” zegt burgemeester Willy Segers. 
Er is die dag een rijkgevuld programma met maar liefst 40 activiteiten! Tussen 15u en 18 u kunnen bezoekers zo bijvoorbeeld genieten van creatieve workshops, een chocoladequiz, dansworkshops, yoga-sessies, boeiende rondleidingen en zelfs een spectaculaire death ride. 
Voor de fijnproevers zijn er tal van eet-en drinkstandjes met heerlijke burgers, huisgemaakte wraps, verfrissende limoncello, mocktails en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils!
Optredens 
Tijdens het slotfeest van 50 jaar Westrand zullen - naast Alice Toen die om 14u de aftrap geeft - de coverband Les Truttes en de 16-jarige DJ-sensatie DJ Mars vanaf 21u tot middernacht voor een onvergetelijke muzikale avond zorgen. Het is geen toeval dat zij op het programma staan: het zijn allemaal artiesten met een bijzondere band met Dilbeek en Westrand. 
DJ Mars, ook wel bekend als Lars Cornet, heeft recent een bijzondere prestatie geleverd door op vorige week de felbegeerde titel van “MNM Start to DJ 2024” in de wacht te slepen! Lars beschreef zijn deelname aan deze prestigieuze DJ-wedstrijd als het avontuur van zijn leven en mag als winnaar zelfs een DJ-set spelen op Tomorrowland. Hij zal de Dilbekenaren alvast een voorproefje geven!
Praktisch
Alle Dilbekenaren zijn van harte welkom op zaterdag 1 juni vanaf 14u tot 23u59 om in en rond Westrand om samen feest te vieren! Meer informatie zoals het grondplan en een overzicht van de activiteiten en eet-en drinkstanden zijn te vinden op de website van Dag van de Dilbekenaar: www.dagvandedilbekenaar.be 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 jul 2024
Marc Sluys | 24 jun 2024

archief