DILBEEK - Jospop succesvol van start met Willy Sommers

C21

DILBEEK - Jospop succesvol van start met Willy Sommers

Editiepajot_dilbeek_jospop_willy_sommers_foto_steven_walravens
Met Willy Sommers nam Jospop een duik in de Vlaamse muziek geschiedenis. Foto's Steven Walravens
 
Editiepajot_dilbeek_jospop_optreden_willy_sommers_foto_steven_walravens
 

Op de festivalweide aan de Ijsbergstraat in Schepdaal werd de afgelopen dagen hard gewerkt om tenten recht te zetten en podiums op te bouwen. Met de nieuwe indeling lijkt het festivalterrein veel ruimer waardoor na het succesjaar van vorig jaar men nog meer festivalbezoekers kan ontvangen.

Woensdagavond werd het startschot gegeven met in het kader van Kotteekoer, de vertoning van de animatiefilm Wall-E. Om 21u30 mocht Willy Sommers als eerste het podium betreden om de muzikale aftrap te geven van Jospop 2009. Voor Willy was het een optreden in eigen streek maar zijn trouwe fans kwamen van her en der. Met één van zijn recentere hits ‘Laat de zon in je hart’  draaide hij meteen de goedgevulde festivaltent rond zijn vinger.

Na Willy Sommers nam de meest belovende band van Schepdaal, ‘De Vet’s’, het roer over en brachten ambiance van de bovenste plank.

De eerste avond was meteen een schot in de roos van een veelbelovend festivalweekend. Hopelijk steken de aangekondigde alcohol- en drugscontrole door de politiezone Dilbeek hier geen stokken in de wielen.

Op vrijdagavond staat er zoals gewoonlijk een spetterende party met dansbare platen van vroeger en nu op het programma, maar met het nieuwe concept van Studio Brussel ‘Was het nu 80, 90 of 2000?’, een nieuw decor, 10 jaar jongere muziek en dit voor het eerst op Jospop!

Op zaterdag staan er vanaf 14u00 elf artiesten op het hoofdpodium waaronder de winnaar van de Jos Rockrally MD, The Galacticos, Civilizee, Joshua, Gorki, The Hickey, Underworld, Freaky Age, Das Pop, The Subs, Dada Life en als afsluiter de waardige vervangers van Magnus, Discobar Galaxie. Naast het hoofdpodium staan er nog verschillende DJ-sets te wachten in de marquee.

Voor meer informatie kan u ons vorig artikel lezen of de website www.jospop.com raadplegen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief