DILBEEK / WEMMEL / BRAKEL - Stijldansen en Zumba® Dance bij Happy Dance

C21

DILBEEK / WEMMEL / BRAKEL - Stijldansen en Zumba® Dance bij Happy Dance

Editiepajot_happy_dance_ken_
Repro EP.

Happy Dance begint een nieuw dansseizoen. De danslessen Style en trendy zijn een welkomstgeschenk voor allen die zich veilig willen voelen op de dansvloer met zowel de Latijnse, standaard of diverse social dansen zegt een dansleraar van Happy Dance. 

De danslessen Style ’n trendy starten op 15 september om 20u10. Zumba op 22 september om 19u in Regina Caeli in  Dilbeek.
 
“Dansparen zijn in staat binnen de kortste keren het beste van zichzelf te geven bij iedere dansgelegenheid. Voor personen die alleen zijn is het echter niet altijd evident om een geschikte danspartner te vinden, alhoewel wij alles in het werk stellen om hieraan te verhelpen indien nodig. Voor wie er echter iets voor voelt om solo te dansen, kan bij ons ook terecht om de zumba, in al zijn facetten onder de knie te krijgen.
De danslessen Zumba® Dance kunnen ook een oplossing bieden voor solo dansers”, zegt een dansleraar.
 
Dank zij de eenvoudige passen kan iedereen, zowel jong, minder jong, vrouwen of mannen deelnemen en dansen op Latijns-Amerikaanse muziek zoals cumbia, salsa, meringue, cha cha, samba, tango eva. Het is onspannend en prettig, gezond; calorieën verbrandend en zoveel meer. Zumba is niet alleen een wereldwijde nieuwe dansrage, Zumba is genieten, lol maken, dansen en aan je lichaam werken op hetzelfde moment.
 
De lesgevers zijn niet alleen erkende Zumba®instructors en lid van h het zumba instructors network, zodat al de Zumba® Dance lessen staan vermeld op de officiële web van www.zumba.com., maar ook en vooral erkende beroeps dansleraars met jarenlange ervaring. Alle dansen zullen dan ook gegeven zoals het moet, zodat een overstap naar paardansen altijd mogelijk is met dezelfde basissen.
 
De plaatsen zijn beperkt zowel in Dilbeek, Wemmel als in Brakel. Vooraf inschrijven is korting krijgen.
De danslessen Style ’n trendy starten op 15/9 om 20u10. Zumba op 22/9 om 19u in Regina Caeli te Dilbeek
Een gratis initiatiedansavond heeft plaatst op 12 september om 19u30 in Viso Cor Marie te Brakel
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2009
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief