SCHEPDAAL Feest koos voor het eerst de mooiste hond van het dorp

C21

SCHEPDAAL Feest koos voor het eerst de mooiste hond van het dorp

Editiepajot_schepdaal_mooiste_hond_van_het_dorp_foto_steven_walravens
De Akita van Danny Van Brantegem. Foto: Steven Walravens

Afgelopen weekend kende de 83ste jaarmarkt van Schepdaal een enorm succes. Naast de traditionele veeprijskampen, de marktkramers, de Brasserkesworp en de vele randactiviteiten had ook de verkiezing van de mooiste hond van het dorp plaats. Een twintigtal honden werden ingeschreven voor de wedstrijd.  

Op het podium moest de viervoeter samen met zijn baasje een parcours afleggen tussen kegels. Daarnaast kregen de deelnemers de kans om zichzelf en hun hond voor te stellen aan het publiek. Ook was het de bedoeling om hun hond een kunstje te laten opvoeren.
De jury bestond uit enkele instructeurs van Hondenschool De Roedel uit Peizegem. Zij verkozen de vier maand oude Haruka dat behoort tot het Japanse Akita-ras tot de mooiste hond van Schepdaal. Danny Van Brantegem uit de Akkerstraat in Schepdaal was dan ook enorm fier dat zijn hond een jaar lang de titel mag dragen van de mooiste hond van het dorp.
Wie nader kennis wil maken met de mooiste hond van het dorp kan een bezoekje brengen aan de website www.akita-inu-tokimitsu.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief