Mogelijk postpunt in centrum SCHEPDAAL

C21

Mogelijk postpunt in centrum SCHEPDAAL

Editiepajot_logo_postpunt
Foto AGR

Afgevaardigd bestuurder Johnny Thijs van De Post heeft in een gesprek met burgemeester Stefaan Platteau en Raymond De Brabanter aangekondigd dat er mogelijk een doorbraak is voor een postpunt in Schepdaal. Er heeft zich een kandidaat gemeld voor een postpunt in het centrum. De gesprekken hierover moeten echter nog beginnen.

De Post heeft ook de intentie de postdiensten van Liedekerke, Roosdaal, Ternat en Dilbeek in één postgebouw onder te brengen. De huidige locatie op de Baron de Vironlaan is daarvoor te klein. De Post zoekt een locatie voor een nieuw en ruimer postgebouw. De burgemeester kreeg wel de verzekering dat de loketten in Dilbeek zullen blijven.
 
Ook werd gesproken over het dubbel gebruik van straatnamen. Om verwarring en misverstanden te voorkomen, zal de wijziging van straatnamen prioritair door de cultuurdienst van Dilbeek aangepakt worden. De Post onderzoekt ook op vraag van Dilbeek de plaatsing van een rode brievenbus aan de Bettendries (Ninoofsesteenweg – Herdebeekstraat).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2009
Jean-Pierre Schoukens
AGR
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief