DILBEEK - Nieuwe website voor de politiezone Dilbeek

C21

DILBEEK - Nieuwe website voor de politiezone Dilbeek

Politie_logo_klein100

De website van de politiezone Dilbeek werd in een nieuw jasje gestoken. Vanaf 1 december 2009 is hij terug te vinden op: www.lokalepolitie.be/dilbeek.

Je kan er onder meer een voorstelling vinden van de verschillende diensten van de lokale politie Dilbeek. Je kan ook te weten komen wie je wijkinspecteur is via een handig doorkliksysteem op straatnaam.

Wanneer iets nieuws te melden is over wat er in Dilbeek is gebeurd (verkeerscontroles, inbraken,…) wordt dit ook op de website geplaatst.

Ben je geïnteresseerd in een job bij de politie? Dan kan je contact opnemen met één van onze rekruteringsambtenaren die je graag meer uitleg geeft.

Ook op het vlak van beleid geven we een overzicht van onze publicaties, zoals het zonaal politieplan en het laatste jaarverslag.

Het vernieuwen van onze website past in het algemene optimaliseren van onze externe communicatie. Op deze manier willen we onze zone beter kenbaar maken bij de burger en op regelmatige basis informatie verschaffen over onze werkzaamheden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2009
Sophie Schuddinck
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief