GERAARDSBERGEN/GALMAARDEN - Wielrenner Arna Marit na veel miserie eindelijk dan toch de bloemen

C21

GERAARDSBERGEN/GALMAARDEN - Wielrenner Arna Marit na veel miserie eindelijk dan toch de bloemen

294554674_5407287496017976_4364841859899691685_n
Ingezonden foto
 
Arne Marit viert zijn comeback met een overwinning in de GP Jonckheere  te Westrozebeke. Na heel veel miserie de laatste weken is Arne Marit uit Galmaarden, maar ook heel goed gekend in Geraardsbergen , er dan toch in geslaagd om een wedstrijd te winnen.
 
Na een gedwongen forfait van een zestal weken door valpartijen reed hij zondag in het Franse Pérenchies.  Arne zat in de beslissende vlucht maar had alweer af te rekenen met pech door twee bandbreuken in de laatste 20 km en kon zijn kansen niet verdedigen.
 

"Gisteren zette hij in zijn tweede wedstrijd na zijn wekenlange revalidatie, de kers op de taart en pakte de overwinning in een felbevochten wedstrijd.  Hij was de beste van een kopgroep van een 10-tal renners met onder andere Jelle Wallays, dubbele winnaar van Parijs-Tours.  Een deugdzame overwinning na al het leed, met zeven valpartijen.  Arne startte ook in het natourcriterium in Roeselare, maar door alle tegenslag mag de overwinning in Westrozebeke wel eens extra in de aandacht geplaatst worden", vertelde wielerkenner Stephan Bourlau uit Geraardsbergen. Volgens bronnen kort bij de renner zal Arne begin volgende week bekendmaken dat hij de overstap gaat wagen naar...., daarvoor is het nog even te vroeg.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jul 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief