HALLE - Erfgoeddag in het teken van de jumelage

C21

HALLE - Erfgoeddag in het teken van de jumelage

Erfgoeddag_2009_campagnebeeld_verkl
Repro Editiepajot.

Het jumelagecomité en de stad organiseren in het historisch stadhuis een tentoonstelling rond de jumelagevriendschappen die Halle jarenlang met haar zustersteden opbouwden. De expo loopt van 25 april tot en met 9 mei telkens van 10 tot 12u en van 14 tot 16u. (Uitzonderlijk gesloten op dinsdag 5/05/09.)

Het jumelagecomité, de stad en kunstgroep Aureool organiseren van 25 april tot en met 10 mei een internationale kunsttentoonstelling rond hetzelfde thema. In het voormalig postgebouw aan de voet van de Sint-Martinusbasiliek zijn werken te bewonderen van kunstenaars uit Halle en haar zustersteden. Open in weekends van 10 tot 12u en van 14 tot 8u en op weekdagen van 14 tot 18u.

Ook kindertekeningen van de laureaten van de tekenwedstrijd van het jumelagecomité zijn in het voormalig postgebouw te bewonderen.

In de raadzaal van het historisch stadhuis gaat er ter gelegenheid van Erfgoeddag op 26 april van 14u45 tot 15u30 een openbaar gesprek door over jumelagevriendschappen. De drie tentoonstellingen zijn dan bovendien doorlopend te bezoeken van 10 tot 18u. Na de jumelagegesprekken zal u kunnen genieten van streekbieren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2009
Felix Merckx
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief