Rudi Walravens is nieuw bestuurslid Curieus Halle

C21

Rudi Walravens is nieuw bestuurslid Curieus Halle

Foto_bij_persbericht_-__rudi_walravens_is_nieuw_bestuurslid_curieus_halle_
De vernieuwde bestuursploeg. Foto ingezonden
 

Op 19 september werd Rudi Walravens unaniem verkozen tot nieuw bestuurslid van Curieus Halle, de socio-culturele nevenorganisatie van sp.a Halle.

De 59-jarige Walravens werkt als werkvereenvoudiger bij Colruyt Group en heeft een groot hart voor cultuur in al haar aspecten. “Het is ook vanuit dit oogpunt dat ik mijn kandidatuur gesteld heb voor de Halse Cultuurraad, gewoon als geïnteresseerde burger” vertelt Rudi. “Hier kwam ik in contact met Danny Sibiel, voorzitter van Curieus Halle, die me meteen wist warm te maken voor hun project.”

“Toen Danny ons vertelde over zijn ontmoeting met Rudi, hebben we geen moment getwijfeld” zegt een enthousiaste Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle. “We hebben hem diezelfde avond nog een mailtje gestuurd met de vraag of hij het zag zitten om onze ploeg te vervoegen, een vraag waarop hij met veel plezier in ging. Intussen heeft hij reeds een eerste keer kunnen meedraaien op ’T Kwiske, onze jaarlijkse algemene kennisquiz, die ook dit jaar weer een groot succes werd. We kunnen dus gerust stellen dat hij zijn “vuurdoop” al gehad heeft”, lacht Pirolo. 

Met de komst van Rudi Walravens telt de dynamische kern van Curieus Halle nu al 5 leden, die vastbesloten zijn om er “vollenbak” in te vliegen. “Vanaf volgend jaar lanceren we naast onze traditionele activiteiten een heleboel nieuwe activiteiten, waarover we nu uiteraard nog niet te veel willen verklappen” stelt Pirolo. “We zijn echter altijd op zoek naar mensen die mee hun schouders willen zetten onder onze werking, iedereen is welkom.”

Wie interesse heeft in Curieus Halle en haar werking, mag altijd een mailtje sturen naar secretaris Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief