Winterconcert van de Sint-Martinusfanfare uit Halle op 23 november

Winterconcert van de Sint-Martinusfanfare uit Halle op 23 november

Affiche
 

Het is al heel lang een vaste muzikale afspraak eind november: het Winterconcert van de Sint-Martinusfanfare uit Halle. Dit jaar vergast het orkest haar publiek op zaterdag 23 november 2019 om 20u in cc ’t Vondel.

Het is ook dé ideale gelegenheid om haar nieuwe dirigent, Olivier Brichau, aan het trouwe publiek voor te stellen. Beroepshalve is hij trompet-majoor van de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen, wat betekent dat hij er Chef van het Trompetterkorps is.

Olivier mag zichzelf Lembekenaar noemen. Hij dirigeert bovendien nog de Brassfriends uit Lembeek, is solo cornet bij Brassband Buizingen en studeerde aan de Servaisacademie van Halle. Hij kent de Halse muzikale wereld dan ook als zijn broekzak. De Sint-Martinusfanfare is dan ook blij met hem te kunnen samenwerken.

Ook de solist op het Winterconcert is talent uit eigen regio. Michaël Janquart. Hij is afkomstig uit Sint-Pieters-Kapelle. Zijn studies rondde hij af aan het Lemmensinsituut. Hij geeft les aan verschillende muziekacademies. Dat hij vlot overweg kan met de trompet, zal iedereen kunnen horen op 23 november!

Het fanfareorkest zorgt voor de begeleiding van de solist. Naast de solistische werken zorgt het fanfareorkest ook voor een eigen programma. Echte uitdagende fanfarewerken, kippenvelmomenten, bekende werken…, de Sint-Martinusfanfare zorgt voor een zeer gevarieerd programma.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via sintmartinusfanfare@hotmail.com, de muzikanten en in Kaffee De Sleutel. €12 betaal je voor een kaartje in voorverkoop, aan de kassa is dit €15.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 05 jul 2020
Roger Swalens | 25 jun 2020

archief