HALLE -Sportoase Hallebad blij met succes

HALLE -Sportoase Hallebad blij met succes

Recreatie-003
Hallebad was in 2019 weer succesvol. Bezoekersaantal steeg fors, met dank aan de zomerwarmte. ©Sportoase Hallebad.
 
Be-mine-zwembad
 

 Sportoase Hallebad bevestigt stabiele werking en is daar  erg blij mee.

Net als de voorgaande jaren mocht Sportoase Hallebad ook in 2019 een stijging van haar bezoekers noteren. Meer dan 280.000 sportende bezoekers vonden hun weg naar Sportoase Hallebad, dit is een stijging van 18.000 bezoekers tov 2018. Het toppunt van dit jaar lag op de hete zomerdag van 25 juli waarop we 1823 zwemmers mochten ontvangen.

Reeds 4 jaar is Sportoase een vertrouwd gezicht in het sportgebeuren van Halle. "Wij ontvangen dagelijks scholen, clubs, bedrijven en onze particuliere klanten. Sportoase maakt er een uitdaging van om deze allemaal, van 8u tot 22u, 362dagen per jaar, even kwaliteitsvol te ontvangen met aandacht voor ieders noden." luidt het.

"Sportoase tracht ook steeds meer dan de basis alleen aan zijn klanten te bieden, dit kunnen we enkel realiseren met de permanente inzet van onze trouwe en ervaren medewerkers. Aan de dagelijkse bezoekersaantallen te merken mogen we stellen dat dit ook aardig lukt.

Sportoase organiseert vele activiteiten om net die extra beleving te bieden en zo onze klanten een extra ervaring te laten beleven. Jaarlijks keren de ondertussen gekende concepten terug : het zwemfestijn, de experience days met extra animatie, de Antwerp 10 Miles, de onderwater paasei-raap, het BK-bommetje, … én wij blijven steeds zoeken naar nieuwe uitdagingen.

Ook in 2020 investeren wij verder in onze klanten, met nog meer aandacht voor een warm en persoonlijk contact. Dit goede voornemen zet Sportoase alvast om in de praktijk door iedereen te testen op zijn of haar gezondheid. Tot en met 19 januari bieden wij iedereen een vrijblijvende gezondheidsanalyse aan.

Tijdens de Sportoase Experience days op 18 en 19 januari is iedereen, jong of oud, beginnend of geoefend sporter, welkom om kennis te maken met ons totaalaanbod aan faciliteiten en activiteiten.

Kinderanimatie (in en naast het water), vrije demolessen voor volwassenen en kids en outdoor loopsessies onder begeleiding van ervaren coaches staan op onder meer op het programma. Het exacte belevingsprogramma is terug te vinden op de website www.sportoase.be

Bovendien geniet elke bezoeker van de knalpromotie ‘start met Fitness aan 1 euro’ en +2 op de beurtenkaarten. Het ideale moment om die sportieve voornemens op te nemen.

Kortom, na dit weekend heeft niemand nog een excuus om niet aan het sporten te gaan." besluit Sportoase Hallebad.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
PenZine | 31 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 jul 2020
Roger Swalens | 24 jul 2020
Devogeleer Emile | 19 jul 2020

archief