FP Halle-Gooik vlot voorbij Proost Lierse na een 9-1 winst

Futsal_hg

FP Halle-Gooik zonder de geschorste Leo ontving in de Bres Proost Lierse. De Bres barstte uit de voegen met de komst van de hele vrouwensectie, die zorgden voor een geweldige sfeer.

De eerste helft beukte de thuisploeg op het bezoekende doel maar een goed keepende Zemmouri hield Lier op verschillende momenten in de wedstrijd. Pas na 12 minuten moest hij zich gewonnen geven toen Patias de 1-0 in het dak van het doel schoot. Diezelfde Patias zorgde ook voor de 2-0 en zo werd er ook gerust. Na de rust probeerde Lier iets meer offensief voor de dag te komen maar bekoopt dat dadelijk. Crema verhoogde de score met de 4-0 gevolgd door een heerlijk doelpunt van De Bail vanop de eigen helft. Lier is nu even helemaal het noorden kwijt en Dujacquier en Tomic verhogen dadelijk de score tot 6-0. Diezelfde De Bail en Dujacquier verleiden doelman Zemmouri dan tot twee zeldzame foutjes voor de 7-0 & 8-0. Dan was het moment van Lazarevic gekomen, twee snelle overstappen en de loeier in het dak van het doel voor de 9-0 voorsprong. In de allerlaatste seconde zorgd Van den Bogerd nog voor de 9-1 eerredder. Door het verlies van Antwerpen komt Halle-Gooik zo voor het eerst terug virtueel op kop van het reglement. Het telt 5 punten achterstand op Charleroi met twee wedstrijden minder gespeeld.
 Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Van Beeck, Dujacquier, Teixeira, Lazarevic, Patias, Diogo, Grello, Crema, Tomic & Venancio
Doelpunten: 1-0 Patias, 2-0 Patias, 3-0 Crema, 4-0 De Bail, 5-0 Dujacquier, 6-0 Tomic, 7-0 De Bail, 8-0 Dujacquier, 9-0 Lazarevic & 9-1 van den bogerd